Guide: Oslos mest romantiske restauranter

thumb image

Lange, lyse sommerdager får kjærlighetshistorier til å blomstre.

I denne guiden finner du Oslos beste restauranter, om du er litt småforelska og søker etter de perfekte rammene for en superromantisk Lady og Landstrykeren-måltidsopplevelse.


Lysebu

I lyse lokaler med elegante designmøbler, er Lysebu Restaurant et perfekt restaurantvalg om du vil gjøre et godt inntrykk på crushet.

Her kan dere utforske en norsk-dansk syvretters meny og drikke nøye utplukket vin som reflekterer maten på en helt eksemplarisk måte, og det til en nydelig utsikt. Det blir ikke mye bedre enn som så!

Hvor: Lysebuveien 12, 0790 Oslo

Book Lysebu her ➤


Grefsenkollen

Hos Grefsenkollen får du sjarmert daten i senk med en helt uforglemmelig gastronomisk opplevelse med panoramautsikt over Oslo. I følge gjestenes anmeldelser, er dette den beste utsikten hovedstaden har å by på!

Man må litt utenfor sentrum for å komme seg til restauranten, men det er jo det perfekte utgangspunkt for en romantisk utflukt sammen. Er du heldig, kan besøket kanskje inspirere til en andre, tredje og fjerde date også!

Hvor: Grefsenkollen 100, 0490 Oslo

Book Grefsenkollen her ➤


Bokbacka

Hos intime Bokbacka kan du imponere flørten med fantastisk velsmakende og visuelt tilfredsstillende tallerkener laget av nydelige, økologiske ingredienser. Det er heller ikke til å slå ned på at all vinen som serveres også er økologisk.

Dette er et spisested som legger opp til et herlig, romantisk minne av den kulinariske arten.

Hvor: Skovveien 15, 0252 Oslo

Book Bokbacka her ➤


À L’aise

I følge Dagbladet serverer franskinspirerte À L’aise luksus som er verdt hver krone.

Tallerkenene serveres som gastronomiske kunstverk, laget på årstidens mest utsøkte råvarer fra inn- og utland. Man kan med andre ord være sikker på å gjøre et fenomenalt inntrykk på den man tar med seg her.

Hvor: Essendropsgate 6, 0368 Oslo

Book À L'aise her ➤


Arakataka

Arakataka serverer nordisk gourmetmat på Michelinnivå. Her kan dere for eksempel smake dere gjennom fem retter, til kun 119,- per rett, sammen. Men det er også mulig å prøve ut den intime matbaren, om dere er mindre sultne. Enten eller, Arakataka er et stilsikkert valg for en strålende datekveld.

Hvor: Mariboesgate 7, 0183 Oslo

Book Arakataka her ➤


Strand Restaurant

Med utsikt til vannet i grønne og skjønne omgivelser med smakfulle, norske tradisjonsretter, skal man ikke se bort fra at kjærligheten kan blomstre hos Strand Restaurant.

Man må en liten tur utenfor hovedstadens travle byliv, men det er det verdt! Den kritikerroste restauranten som ligger i Bærum er nevnt i både Michelinguiden og The White Guide, så her kan dere være sikker på at dere får en minneverdig date!

Hvor: Strandalleén 48, 1368 Stabekk

Book Strand her ➤


You may also like...