Disse norske restaurantene skinner på Instagram

thumb image

#foodporn-tirsdag!

Få ting er mer fristende enn god mat, kanskje bortsett fra bilder av god mat. Lekre retter, appetittlige desserter og forfriskende drikke – det er et hav av forlokkende bilder der ute på veven.

I skrivende stund har #foodporn over 112 millioner (!) offentlige innlegg på Instagram, men noen er flinkere enn andre til å forevige det de har kokt opp på kjøkkenet.

Vi har plukket frem noen av de restaurantene vi synes tar best bilder av maten de lager. Forhåpentligvis lar du deg inspirere til å besøke de forskjellige og smake maten også!

Vel bekomme!

1. Salsa Latin American Kitchen & Bar

Salsa Restaurant i Bergen har hatt en liten pause på Instagram, men for litt over en uke siden begynte det latinamerikanske kjøkkenet å flotte seg på bildetjenesten. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Hvor: Neumanns gate 25, 5015 Bergen

https://www.instagram.com/p/BQiy2NAjug5/?taken-by=salsabergen

Book Salsa Restaurant her ➤

2. Brutus

Det er en oppløftende opplevelse å besøke Instagram-profilen til Brutus. De lyse og stilrene bildene er utrolig tiltalende, og man kan fort komme til å drømme seg bort. Dette er en av våre absolutte favoritter.

Hvor: Eiriks gate 2, 0650 Oslo

https://www.instagram.com/p/BQAnZK8hls0/

Book Brutus her ➤

3. Piscoteket

Piscoteket har 2500 følgere på Instagram, og det skjønner vi godt! Bildene er velkomponerte og ofte forlokkende, og vi tar oss selv i å ofte sikle over mobilskjermen når det peruanske spisestedet dukker opp i feeden vår.

Hvor: Badstugata 1, 0179 Oslo

https://www.instagram.com/p/BQBFcFzBFzm/

Book Piscoteket her ➤

4. Døgnvill Bar og Burger Vulkan

Profilen til Døgnvill Burger er et eneste stort kunstgalleri – burgere og pommes frittes så langt øyet rekker! Her har man virkelig øye for detaljer, og de saftige burgerne ser alltid smashing ut.

Hvor: Vulkan 12, 0178 Oslo

https://www.instagram.com/p/BQLiPr8FdG4/

Book Døgnvill her ➤

5. Hitchhiker

Hitchhiker spesialiserer seg på streetfood fra hele verden, og kjøkkenet er dyktige til å forevige de gatesmarte herlighetene før de havner i henda til gjestene. Profilen har nesten 10.000 følgere!

Hvor: Vulkan 5, 0178 Oslo

https://www.instagram.com/p/BQNcr4uASEs/

Book Hitchhiker her ➤

 

LES OGSÅGuide: Her kjemper mat og natur om blikket ditt

You may also like...