Oslo guide: 3 tips til Valentinsdagen

thumb image

Valentinsdagen er en hyllest til kjærligheten! Enten om du velger å feire dagen med en spesielt utkåret eller med gode venner, er dagen til å markeres! I år er Valentines på en søndag – og det vil man jo utnytte! På tross av pandemien er det fortsatt mulig å markere dagen på flere måter. Dette er våre tips til årets Valentines.

1. Romantisk søndagstur

Start dagen med en rolig søndagstur. Oslo byr på en rekke turmuligheter enten det er Marka, byen eller parken du trives best i!

Hva med å ta med din utkårede på en «topptur» til Grefsenkollen? Her får du flott utsikt over hele byen, fjorden, Holmenkollen og Marka. Her er det også gode turmuligheter videre inn i Nordmarka. På slutten av turen kan dere nyte et deilig måltid på Grefsenkollen Restaurant.

Foto: Gunnar Kopperud
Foto: Gunnar Kopperud (Grefsenkollen)

Frister en bytur mer enn Marka? En gåtur langs Akerselva er alltid hyggelig. Begynn øverst ved Maridalsvannet og etter 6-7 km kommer du ned til Grünerløkka og Sentrum. Her finner du et mekka av lunsjsteder, som Døgnvill, Hrimnir Ramen, Arno Ristorante.

2. Lunsj inne i varmen

Etter en gåtur er det alltid deilig å komme seg inn i varmen igjen. Avslutt gåturen med en velfortjent lunsj eller middag hos en av Oslos mange gode spisesteder.

Grefsenkollen

På Grefsenkollen serveres det en av byens beste pizzaer, hvor man kan velge mellom flere varianter med både hvit og rød bunn. Du finner også mye annet godt på lunsj-menyen som fiskesuppe, cæsarsalat og skagenssmørbrød.

Book Grefsenkollen her ➤

Hrimnir Ramen

Når kulda biter i er det perfekt å ta et stopp innom Hrimnir Ramen. Restauranten, som du finner et steinkast fra Akerselva og Mathallen, serverer mange ulike varianter av Ramen-bowls.

Book Hrimnir Ramen her ➤

Arno Ristorante

Arno har vanligvis ikke åpent på søndager, men for å være med på å markere kjærlighetens dag holder de åpent fra k 17-21. Her får du de beste spesialitetene fra det toscanske kjøkken.

Book Arno Ristorante her ➤

3. Avslutt dagen med takeaway og film

Avslutt dagen foran TV-skjermen med en god (kanskje romantisk?) film, og unn deg digg takeaway til. Vi anbefaler Sushibar+Wine, Døgnvill eller Sumo. Du kan selvfølgelig også booke et bord på restauranten, hvis du ønsker den fulle restaurantopplevelsen.

Happy Valentines!

You may also like...