Michelinkandidat er gjestenes favoritt

thumb image

Bokbacka var den høyest rangerte restauranten på DinnerBooking.com i februar.

Da Michelinstjernene skulle deles ut i februar, var Bokbacka blant restaurantene i Oslo som snuste på en av de høyt ettertraktede stjernene. Det moderne, nordiske spisestedet nådde ikke helt opp.

LES: Sabi Omakase fikk Michelinstjerne.

Det har ikke hindret kjøkkenet på Bokbacka fra å briljere med utsøkt kokkekunst. Over 1.300 gjester har anmeldt deres restaurantbesøk via DinnerBooking.com i februar og konkurransen er tøff. På pallen finner vi kritikerroste restauranter som Arakataka og Brutus.

Det er likevel Bokbacka som rager høyest blant gjestene i februar.

– Super opplevelse

Når man er ute og spiser, er smaken som regel bare én side av saken. Hvordan er servicen og atmosfæren i restauranten? Er maten verdt pengene?

På Bokbacka klaffer mye, mener gjestene.

– Maten var ekstremt god, og det var også servicen. Vi kommer tilbake! Skriver Catharina.

Det er flere av gjestene som er meget fornøyde med totalopplevelsen av besøket på Bokbacka.

– Super opplevelse – virkelig god mat og fin atmosfære, skriver Ane.

Linda smiler også fra øre til øre.

– Spennende meny med fantastiske presentasjoner. Kreativ og bra mat samt bra vinkombinasjoner. Fantastisk opplevelse! Skriver hun.

Godt forberedt

Kjøkkensjef på Bokbacka, Simon Weinberg, forteller at de stort sett har mange glade gjester. Balansen mellom personlig service og avslappet atmosfære samt et stort fokus på kreativitet i matlagingen er blant årsakene.

– Vi er ikke så forsiktige med maten vi lager, vi gjør det vi har lyst til. Det er ikke for alle, men for mange, og de som liker det, liker det veldig godt, sier Weinberg.

Har dere servert noe helt utenom det vanlige i februar?

– Det gjør vi hver dag! Men vi er kanskje litt bedre forberedt i år og har råvarer som ikke andre har. Vi syltet og fermenterte mye forrige sommer – ramsløksblomst, grønne jordbær og mye annet – og har vært tidlig ute med å ha ingredienser å jobbe med i januar og februar. Det er råvarer som behøver lagring, men vi kan jobbe lokalt siden vi har de tilgjengelige nå.

Topp 5 i Norge i februar

  1. Bokbacka, Oslo
  2. Arakataka, Oslo
  3. Brutus, Oslo
  4. Døgnvill Stavanger, Stavanger
  5. Døgnvill Tjuvholmen, Oslo

Om resultatet:

Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der man kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatene for februar er basert på over 1.300 gjesteanmeldelser.

You may also like...