thumb image

Oslo-Guide: Har du lyst på saftig biff?

Det er få ting som slår en god og saftig biff, derfor har vi plukket ut fire restauranter i Oslo som nettopp vet å levere dette! Hvis du ikke var sulten fra før blir du hvertfall det nå!

KÖD

Köd ligger sentralt plassert i Tollbugata 15 i den praktfulle gamle Posthall og har begeistret flere biff entusiaster siden åpningen i Oslo tidligere i år. Som navnet avslører er hovedfokuset til KÖD selvsagt kjøtt. Her finner du kjøtt fra alle verdens kanter – både fra Norge, Uruguay, USA og Australia. Menyen har også ryddet plass til østers, ravioli, tunfisk og kylling, som både kan nytes til forrett eller hovedrett.

Signaturretten “Cöte de KöD” (825 kr) er et 700 g smakfullt og deilig kjøttstykke som både kan deles eller spises selv – om man tar utfordringen.

Dn.no sier dette om KÖD: Kjøttet er glimrende. Kraftig flammebitt i skorpen, nydelig fettmarmorering, finstemt smaksatt med salt og et beskjedent hint av rosmarin.

Book KÖD her ➤

Vaaghals

På Vaaghals er hovedkonseptet å dele alle rettene, men det er fullt mulig å bestille hver sin entrecôte og dele tilbehør ved siden av. Gode norske råvarer er i fokus og du er garantert spennende matkombinasjoner.

Foto: Vaaghals

Du får blant annet deres “Tørrhengt entrecôte fra Førde” (290 g) for 490 kr.

Book Vaaghals her ➤

GLØR

Etter en rekke pop-ups rundt omkring i Oslo sentrum åpnet GLØR endelig restaurant i Folketeaterpassasjen i mai tidligere i år. Konseptet er norsk tapas og cocktailbar hvor kullgrill og foredling av råvarer er i størst fokus.

Her får du “Kullgrillet entrecôte” med blomkålskum og kryddersmør for 269 kr.

Book GLØR her ➤

Fjøla

I Østbanehallen, selve hjertet av Oslo sentrum holder Fjøla til. Her møter det tradisjonelle det moderne. Her finner du også god julemat som ribbe og pinnekjøtt.

Reinsdyr

På Fjøla kan du nyte en ytrefilet av okse servert på et fjøl til 325 kr.

Book Fjøla her ➤

Du liker kanskje også...