Nyåpnet indisk streetfood restaurant på Vulkan

thumb image

Mat er selve essensen til hvert menneske. Vi vil alle spise mat som tilfredstiller både smaksløkene og behov. Her er maten laget med positiv energi, hjerte og sjel. Inspirasjonen til Made in India by Aahar kommer fra millioner av street food leverandører, som har bevart den autentiske indiske gatematen og tradisjonen.

Fra catering til restaurant

I oktober kunne Made in India by Aahar dele nyheten om at de hadde åpnet sin første restaurant. Reisen til det som i dag er en restaurant begynte i Oslo for to år siden av den lidenskapelige kokken Akanksha og Parag, en IT sjef med stor matentuisiasme. Da begge delte den samme lidenskapen for indisk gatemat, var det nesten som skjebnen bestemte at de to skulle starte noe sammen.En idé ble til virkelighet og de startet opp et cateringfirma. På menyen kunne man finne gatemat fra flere forskjellige indiske regioner, en variasjon som kundene satt pris på. Senere ble det åpnet en pop-up restaurant, og interessen for Made in India ble større og større. Dette inspirerte Akanksha og Parag til å ta et steget videre med åpne en restaurant på populære Vulkan på Grünerløkka i Oslo.

Streetfood i toppklasse

Målet til Made in India by Aahar er å servere forskjellige indiske gateretter til det norske folket – og det i toppklasse. Med på laget har de blant annet sjefskokken Veera Kumar som har jobbet på steder som luksushotellet Leela Place Palaces. For sitt dedikerte arbeid har han blitt belønnet med flere priser for sine kreative retter. Fra India har han reist hele veien til Oslo for å levere den autentiske indiske smaken til det norske folk.

En meny som tar deg med på en reise til India

På menyen vil du finne mange tradisjonelle sør-indiske retter som dumplings, friterte reker servert med blant annet chicken masala eller lamb masala. I tillegg til de mer tradisjonelle rettene har du muligheten til å smake på indiske ruller og combo sizzler, hvor man får en rett sammen med vårruller. Og gjett hva! Alle rettene koster under 200-lappen.

Made in India by Aahar ligger i Maridalsveien 21 Vulkan Depot.

Book Made in India by Aahar her ➤

You may also like...