Her får du god mat til en rimelig penge

thumb image

På disse restaurantene får du deilig mat som både du og lommeboken kommer til å juble for!

Raus Bar & Bistro

Raus ligger velplassert i sentrum av Lillestrøm mellom Storgata og Teatergata. Restauranten er som en liten amerikansk drøm – rause posjoner, folkelig stemning og saftige burgere. Her blir man møtt med et ærlig, miljøvennlig og røft interiør. Lillestrøm har en historie som trelastby og derfor kom ideen om historiske bilder på veggene og gamle stillaser som bordben. Ja takk til gjenbruk!

Raus på alle måter

Raus er ikke bare navnet på restauranten, prisene er nemlig også rause! Deres Jucy Lucy burger (179 kr) er NM vinner, og er inspirert av burgeren Juicy Lucy fra Minnesota, USA. Den serveres med cheddar både inni og utenpå, med løkringer, chipotlemajones og sylteagurk. Man skal lete lenge etter en saftigere og mer amerikansk burger enn dette. Her kan du bestille salte og crispy pommes fries til 49 kr. Menyen består også av Chicken Drumsticks, her er det tre fristende varianter. Du får 10 smakfulle klubber til 149 kr.

Gjestene sier:

«Rask betjening, nydelig burger, trivelige lokaler» – Petter

» Maten var unik og svært god, bra service og god atmosfære. Vi kommer garantert tilbake» – Therese

Book Raus Bar & Bistro her ➤

Smalhans

Smalhans ligger midt i smørøyet på St.Hanshaugen, omringet av kafeer, bakerier og andre hippe restauranter. Det smale lokalet byr på en uformell og god stemning for gjestene som fyller opp restauranten enten det er tidlig, midt på dagen eller sent om kvelden. Siden restauranten åpnet i 2012 har fokuset vært på deleretter og naturvin – og målet har alltid vært å servere gode og smaksrike retter til en billig penge. I 2015 fikk Smalhans utmerkelsen «Bib Gourmand» av Michelin-guiden, som blir delt ut til restauranter som tilbyr utmerket matopplevelse for pengene. Aftenposten sin restaurantguide sier også dette om Smalhans: «Spis som en greve til spottpris». Hit skal man virkelig ta turen!

En fristende meny

På Smalhans er det tre menyer: Lunsjmeny (11.00-16.00), Husmann (16.00-18.00) og Kveldsmeny (fra 18.00). Her får du en smalhansburger til lunsj for 150 kr. Husmannsmenyen byr på en ny og spennende rett hver dag til 175 kr, på søndag blir det servert medisterkaker i brunsaus med potet, surkål og tyttebær. Kveldmenyen byr på ulike retter hver uke som også følger sesongen. Her får du flere småretter, enten om du går for Smalhans meny (475) eller Krøsus meny (675), hvor man blir servert noen flere retter i tillegg til de på Smalhansmenyen. Denne uken er det blant annet ribberull, helbakt sellerirot og churros på menyen.

Book Smalhans her ➤

You may also like...