Bålkos på Grefsenkollen

thumb image
Foto: Grefsenkollen

Våren er her, og sola sniker seg høyere opp på himmelen for hver dag som går. Hva sier du til å nyte vårdagene med sol i fjeset, bålkos, digg mat og drikke – og ikke minst en helt fantastisk utsikt over Oslo? Hvis du synes dette høres fristende ut, skal du ta turen opp til Grefsenkollen.

Grefsenkollen kan skilte med å være hovedstadens best beliggende restaurant der den ligger og kneiser på toppen av Oslo. Restauranten kan imdlertid lokke med mer enn panoramautsikt og en fristende meny laget på sesongens beste råvarer. Her kan du nemlig også kose deg i solveggen med bålpanne, lekker mat og god drikke i koppen.

Bli med på en unik utflukt til toppen av Oslo

Foto: Grefsenkollen

De fleste av oss kan trenge til en pause fra hverdagens kjas og mas noen ganger. Og få ting kan måle seg med norsk natur, varmen fra et knitrende bål og en nydelig utsikt. Det er intet mindre enn den perfekte måten å koble av og komme ned i gir på.

Grefsenkollen slo for første gang dørene opp i 1927, og restauranten har siden åpningen vært et yndet utfluktssted for Oslo-borgere som ønsker å nyte god mat i fantastiske naturomgivelser.

Her ligger alt til rette for deg som ønsker en helt unik spiseopplevelse på toppen av Oslo. Hos Grefsenkollen kan du nemlig booke din helt egen «utsiktsøy» med bålpanne og nydelig mat levert av restauranten.

Nyt bålkos med byens beste utsikt

Foto: Grefsenkollen

Ved bålpannen får du servert Grefsenkollens fantastiske hjemmelagede eplegløgg, spekemat og ost fra lokale produsenter, flattbrød og rømme fra Røros, samt en varmende kjøttsuppe.

I tillegg får du pinnebrød, pølser og marshmallows til å grille på bålet – noe som er en kjempehit blant de minste gjestene.

Når du booker en bålpanne på Grefsenkollen får du din helt egen komfortable sittegruppe rundt bålet, med varmende sitteunderlag av saueskinn og myke puter. Her kan du lene deg tilbake og nyte roen og den fantastiske utsikten med god mat og godt selskap, til den hyggelige knitringen fra bålet.

Book en stemningsfull opplevelse for hele familien

Foto: Grefsenkollen

Bålpannene kan bookes hver eneste dag kl 12:00, 14:30, 17:00 og 19.30. Man må være minimum 4 personer per panne. Prisen for å booke en bålpanne er 495 kr. per person, men det er halv pris for barn under 12 år.

Du har plassen i to timer, men hvis du ønsker å bli sittende litt lenger, er det en god idé å booke kl. 17:00. Og hvis været skulle svikte, sørger restauranten for å skape hyggelig stemning under taket med skinn og varmelamper.

Er dere en gruppe på over 10? Send en mail til booking@grefsenkollen.no.

You may also like...