Bålkos på Grefsenkollen

thumb image
Foto: Grefsenkollen

Nå har du muligheten til å hygge deg rundt ett eget bål på toppen av Grefsenkollen med gryterett, spekemat og varm drikke i koppen!

Bålpanne is back! Folka på Grefsenkollen har brukt hele sommer´n på å finpusse bålbanne-opplevelsen, som ble en stor suksess sist år.

Så trenger du en pause fra hverdagens kjas og mas? Ikke mye kan måle seg med norsk natur, varme fra et bål og en nydelig utsikt over hele Oslo by.

Foto: Grefsenkollen

Din helt egen utsiktsøy på toppen av Oslo

Konseptet går ut på at du kan booke din helt helt egen utsiktsøy med bålpanne og nydelig mat levert av Restaurant Grefsenkollen. En helt unik opplevelse på toppen av Oslo.

Nytt for i år er pinnebrød og pølser til unga, ost på spekefatet og sist, men ikke minst, litt mer drikke å velge mellom for de voksne.

Foto: Grefsenkollen

Ved bålpannene får du servert Grefsenkollens fantastiske hjemmelagde eplegløgg, spekemat og ost, pinnebrød, lammegryte, og marshmallows til å grille på bålet. Har du med barn kan de få pølser og pinnebrød som grilles på bålet.

Foto: Grefsenkollen

Nytt for i år er også nye og komfortable sittegrupper rundt bålene, så len deg tilbake og ta det helt med ro og nyt den deilige utsikten i godt selskap, mens du kjenner bålknitringen i panna.

Psst! Det er skinn og puter å sitte på, men ta gjerne med egne tepper når kulden biter på.

Foto: Grefsenkollen

Prisen er 495,- kr per person, men halv pris for barn under 12 år. Man må være minimum 4 personer per bålpanne. Bålpannene kan bookes hver eneste dag kl 12:00, 14:30, 17:00 og 19.30.

Man har plassen i to timer, men om man ønsker å sitte litt lengre bør man booke kl 17:00. Hvis været skulle svikte så sørger restauranten for å lage det koselig under taket med skinn og varmelamper.

Er dere en gruppe på over 10? Send en mail til booking@grefsenkollen.no.

LES OGSÅ:

Høstens heteste: Restaurantene du må sjekke ut nå

Emmas Drømmekjøkken: Fra en barndomsfantasi til en virkelighet

Du liker kanskje også...