thumb image

Jul på Værtshuset Bærums Verk

Alt ligger til rette for en uforglemmelig og tradisjonell førjulsfeiring på Værtshuset på Bærums Verk.

Værtshuset har blitt drevet av ekteparet Ulla og Bob Laycock i 20 år, og er et klassisk og tidløst sted. Her kommer gjester igjen og igjen for det gode måltidet, og ikke minst opplevelsen omkring måltidet.

Et flere hundre år gammelt Vertshus i skogkanten, snøfnugg i luften, en sprakende peis og en meny full av tradisjonsrik julemat. Alt ligger til rette for en uforglemmelig julefeiring på Værtshuset Bærums Verk – Ulla og Bob Laycock

Book bord på Værtshuset her ➤

Som tatt rett ut av en julefortelling

Selv om Bærums Verk bare ligger en liten kjøretur fra Oslo, er det som å komme til en helt annen verden. Her er det en helt unik atmosfære, med gamle trehus, skulpturer og en brussende foss i bakgrunnen. Hvert år arrangeres det julemarked og aktiviteter for små og store i hovedgaten, med et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag frem til jul. Her er finner man blant annet koselige boder, mulighet for tur med hest og slede, samt besøk av selveste julenissen.

Som et naturlig samlingspunkt finner man det lille tømmerhuset som huser Værtshuset. Etter et par timer på julemarkedet kan man komme inn i varmen på Værtshustet og nyte en deilig julemåltid. Om du kommer til lunsj eller middag er Værtshuset klar til å ta deg i mot!

Tradisjonsrik julemeny

Værtshuset er kjent for sine norske retter, som er inspisert av norske herregårdstradisjoner fra siste del av 1800-tallet. Fra midten av november er det julemat som er i fokus, og her kommer gjester hvert år for å spise blant annet juletorsk, pinnekjøtt og hjortefilet.

Hvis du vil sikre deg et helt uforglemmelig julemåltid holder Værtshuset åpent t.o.m til 22.desember, og har fremdeles noen ledige bord frem til det.

Book bord på Værtshuset her ➤

Du liker kanskje også...