Trondheim guide: En av Norges fremste matbyer

thumb image

Trondheim er kjent for sine mange spisesteder, og er en av Norges fremste matbyer. Med nærhet til fjorden og fruktbar jord er det få steder man kan få servert kortreistmat som i trønderhovedstaden. Disse restaurantene bør du besøke i Trondheim!

Matmagi hos Troll

På kort tid har Troll etablert seg i toppsjiktet blant Trondheims restauranter. Her får du en matopplevelse i toppklasse, som ikke tømmer lommeboken. Her får du nemlig dagens 3-retter for 469,- og 5-retter for 569,-. Noe av det som gjør Troll til et populært spisested er menyen som aldri stopper med å overraske. Her vet du aldri hva du får, men en ting slipper du å undre deg over, og det er om maten smaker bra. Her kan du nemlig gjøre deg klar til å få hakeslepp, på den beste måten! Menyen er forbausende spennende og varierer fra dag til dag. Her kan du få alt fra pinnekjøtt med ramensuppe, hest eller fersk fisk fra sjøen. Troll disker også opp med vegetarianske retter om ønskelig.

Lengter du etter en rimelig, men ordentlig god gourmet-opplevelse? Så er Troll stedet!

Døgnvill Trondheim – en gjennomført burgeropplevelse

Døgnvill kan friste med noen av de beste og mest saftige burgerne i Trondheim, samt godt tilbehør og digge dessertretter. Restauranten holder til sentralt i Trondheim, like ved Torvet. Ideen til Døgnvill er enkel: velsmakende burgere til hyggelige priser – en ydmyk innstilling som kler stedet godt. Hvis du virkelig vil ta opplevelsen til et amerikansk nivå skal du bestille en av deres smakfulle milkshakes til maten.

Trenger du en skikkelig hangover cure, eller bare en unnskyldning til comfort food i beste kvalitet? Døgnvill got you!

Robust Bistro

Robust Bistro er mesterkokken Ronny Myren sitt comeback. Den lille intime restauranten med 24 sitteplasser driver Ronny i Søndre gate. Myren trodde han var gått lei av restaurantlivet etter 16 år hos Emilies Eld, men da han så den voksende spisestedskulturen i Trondheim kunne han ikke dy seg med et nytt prosjekt – da Trondheim blir bare en mer og mer spennende matby. På Robus blir det servert retter inspirert fra både Norge, Frankrike, Italia og Asia med gode og kortreiste råvarer.

Robust Bistro er et spisested passende til alle anledninger: private sammenkomster, forretningsmarkedet og en mulighet for små selskap og feiringer til å oppleve en fantastisk reise gjennom mat og drikke.

You may also like...