Hitchhiker: Norges første streetfood restaurant

thumb image

Med gode seks år på ryggen som landets første streetfoodrestaurant har Hitchhiker siden åpningen vært på jakt etter å skille seg ut og være i forkant av kulturen.

Hitchhiker har vært inspirert av gatemat fra hele verden, men siden 2019 har kjøkkenet ønsket å ta et dypdykk i asiatisk farvann. Restauranten er kjent for å introdusere uimotståelige retter konstruert og gjenskapt med egen vri. Her kan du få to land fra hver side av kloden kombinert i én og samme rett. Menyen endres hyppig etter sesong med fokus på bærekraftige og økologiske råvarer. Man kan velge mellom en tastingmeny eller et utvalg av á la carte-retter. Her vil du uansett alltid finne digg mat!

Menyen er preget av nye morsomme asiatisk-inspirerte retter. Baren finnes sentralt plassert i lokalet, som tilbyr en variert drikkemeny. Restauranten er den første her til lands med denne type matservering og har vært med til å inspirere restauranter landet over med sine verdensbaserte deleretter. Dra innom på middag i andre etasje på Mathallen for en kulinarisk reise!

OBS! Nå kan du vinne en middag for to hos Hitchhiker. Sjekk ut mer HER.

Book Hitchhiker her ➤

You may also like...