Månedens craving: Pasta, pasta & mer pasta

thumb image

Er du sulten på skikkelig god pasta? Pastaretter kommer i utallige varianter og man går sjeldent lei. Disse restaurantene vil ikke skuffe dine cravings!

VentiVenti

VentiVenti er det siste tilskuddet til Tjuvholmens utvalg av restauranter. Prøv deres Tagliatelle Di Mare som består av hvit fisk, argentiske reker, cherrytomater, chili, kapers og mynte. Eller kanskje deres Linguine Alle Cozze som består av blåskjell, brokkolisaus, pinnekjerner, ansjos og ristet brød?

Eataly Ristorante

Eataly serverer en rekke gode italienske fristelser – og deres pastaretter er ikke et unntak! Prøv deres bestselger Linguine allo scoglio. Retten består av smal båndspagetti vendt med muslinger, blåskjell, sjøkreps, ASC-scampi og en saus av tomat, kapers, oliven og hvitløk – toppet med persille.

Arno Ristorante

Arno Ristorante er en sjarmerende restaurant med herlig mat og hyggelig service. Her får du god tradisjonell og hjemmelaget italiensk mat. På menyen kan du nå finne Linguine allo scoglio med vongole, blåskjell og sjøkreps.

Ruccola Cafe og Restaurant

Hos Ruccola i Bergen finner du en rekke pastaretter på menyen, så her er man garantert å finne en favoritt! Her serveres det alt fra klassiske Linguine Carbonara og Bolognese til Spaghetti Nero con Bisque, som består av sort spaghetti, fersk tomat, kaviar, løk, basil, hvitløk, bisquesaus og parmesanost.

Esmeralda

På brygga i Tønsberg kan du fornemme den gode lukten av det italienske kjøkkenet på Esmeralda. Her er hovedfokuset pizza, men du finner også en pastameny, med tre ulike retter bestående av tagliatelle-pasta.

You may also like...