– Restauranten er full nesten hver dag

thumb image

For to måneder siden åpnet restauranten Bro i Ålesund. Så langt har det gått strålende.

– Det har gått veldig bra! Vi har blitt tatt veldig godt imot av Ålesund. Restauranten er full nesten hver dag, forteller daglig leder, Ann-Helen Svinø.

Det var 8. juni restauranten/kaffebaren/cocktailbaren åpnet dørene i Notenesgata 1. Ifølge Svinø har gjestene vært rause med gode tilbakemeldinger.

– Det er allerede en del stamkunder som har kommet mange ganger til oss og gitt uttrykk for at de liker stedet veldig godt. Det tar vi som et godt tegn, forteller hun.

Men det er ikke bare-bare å skulle starte opp et nytt sted.

– Det er jo klart at det dukker opp utfordringer hele tiden i starten, men så tar man tak i problemene, og prøver til enhver tid å bli bedre. Vi er på ballen hele tiden, forteller Svinø.

LES OGSÅ: Klassisk fransk gastronomi på toppnivå
LES OGSÅ: Guide: Spis deg oppover Norskekysten

Foto: Kristin Støylen

Flotte anmeldelser

Hos DinnerBooking.com har noen av gjestene til Bro lagt igjen følgende anmeldelser fra besøket sitt:

«Alt var perfekt. Har ingen kommentar. Kommer tilbake ganske snart.» (Inna)

«Vi bestilte et fireretts-måltid, og det var fire varierte og gode retter vi fikk servert. En kjempefin matopplevelse :)» (Eirik)

«Herlig atmosfære, nydelig mat, hyggelige og kunnskapsrike servitører, meget gode vin-anbefalinger, gode drinker = dyktige bartendere, rent & pent.
Var der 2 dager på rad, og hadde gjerne kommet den 3. også. Ser fram til snarlig retur!» (Kristin)

Store navn med på laget

Bro består både av en ‘casual fine dining’ restaurant, samt en kaffebar som transformeres til cocktailbar på kvelden. Sammen med fantastisk utsikt vil de ansattes rike innsikt i mat og drikke gi deg en totalopplevelse i ekte sunnmørsk ånd.

For det er ikke hvem som helst Bro har fått med seg på laget. Restaurantsjef er Joakim Hoff som har over 20 års erfaring i bransjen. Joakim har blant annet vært restaurantsjef og vinansvarlig på legendariske Grand Hotel i Oslo.

Kjøkkensjefen på Bro er ingen ringere enn Ronny Kolvik. Han har de siste syv årene vært kjøkkensjef og daglig leder på den anerkjente restauranten Arakataka i Oslo. Nå har han flyttet tilbake til hjembyen Ålesund for å drive kjøkkenet på Bro og sette sammen spennende menyer.

Book Bro her ➤

 

You may also like...