Oslo Guide: Her tilbyr de takeaway!

thumb image

Foto: Anne Valeur

Ingen tid til å stå på kjøkkenet hele dagen med barn hjemme fra skolen, eller savner du rett og slett de gode spiseopplevelsene ute? Fortvil ikke! Støtt din lokale favorittrestaurant samtidig som du får deilig mat som på 1- 2- 3 står klart på spisebordet hjemme.

Corona har satt en demper på restaurantbransjen i Norge. Mange har valgt å stenge, men det er fortsatt restauranter som holder åpent eller har omgjort menyen til takeaway. Her er noen av våres anbefalinger.

Raus Bar & Bistro

Sugen på en digg burger kanskje? Raus holder til i sentrum av Lillestrøm og du kan bestille takeaway med mulighet for levering via Foodora. Hvis du ønsker å spise på restauranten har de noen begrensende sitteplasser for de som måtte ønske det.

Raus sin populære Juicy Lucy burger er vanskelig å holde seg unna.

Bestill takeaway fra Raus på tlf her: 90962729

Smalhans

Hos Smalhans kan du nyte Dagens Husmann både inhouse og takeaway, tilbudet er fra onsdag- søndag kl 15-19. Dagens husmann har en roterende meny med nye retter hver dag som inspireres av den tradisjonelle husmannskosten fra hele verden – laget på lokale råvarer.

Bestill takeaway fra Smalhans på tlf her: 22 69 60 00, eller via vipps (her er det også mulig å forhåndsbestille).

Sumo

Sumo er en klar vinner om man ønsker et bredt utvalg av både sushi og andre retter fra hele Asia. Med deres helt egne lekne fusion sushiretter, blir du garantert positivt overrasket over de unike smakskombinasjonene som Sumo har utviklet. Sumo har avdeling på Solli Plass, Storo samt Jessheim.

Her bestiller du enkelt takeaway på nett!

Arno Ristorante

Arno er fremdeles åpent med begrensende sitteplasser, men så klart har du mulighet til å hente pizzaen med hjem. Her blir noen av Oslo sine mest saftige og autentiske italienske pizzaer laget og stekt med MYE kjærlighet.

Bestill takeaway fra Arno på tlf her: 41 62 83 79

Golden Chimp

På Golden Chimp har de skreddersydd entre helt nye takeaway-pakker, se mer her. Her finner du bao, dumplings og masse annet digg asiatisk. Du kan også velge å dampe dumplingsene hjemme om du ønsker det. Her holder de åpent onsdag – søndag.

Bestill takeaway fra Golden Chimp på tlf her: 22 19 91 22


Andre restauranter i Oslo som også tilbyr takeaway:

Brutus

Listen To Baljit

Døgnvill Bjørvika

Døgnvill Vulkan

Døgnvill Tjuvholmen

Mistral Café

Sushibar + Wine

Bun’s Burger Bar

Made in India by Aahar

Silk Road

El Camino

Villa Paradiso Lilleborg

Way Down South (tors – søn)

You may also like...