Bergen guide: Her tilbyr de takeaway!

thumb image

Ingen tid til å stå på kjøkkenet hele dagen med barn hjemme fra skolen, eller savner du rett og slett de gode spiseopplevelsene ute? Fortvil ikke! Støtt din lokale favorittrestaurant samtidig som du får deilig mat som på 1- 2- 3 står klart på spisebordet hjemme.

Corona har satt en demper på restaurantbransjen i Norge. Mange har valgt å stenge, men det er fortsatt restauranter som holder åpent eller har omgjort menyen til takeaway. Her er noen av våres anbefalinger i Bergen by.

Sumo

Til alle sushielskere der ute holder fremdeles Sumo dørene åpne, mens de følger retningslinjene til FHI. I disse tider velger uansett mange å være hjemme – og da er det godt å vite at Sumo tilbyr takeaway fra alle sine restauranter! Her finner du i tillegg til sushi også mye annet digg fra det asiatiske kjøkkenet som bao buns og sticky ribs.

Sumo

Arti Indisk

Hos Arti Indisk finner du en godt etablert takeaway meny som garantert vil tilfredstille smaksløkene dine! India er et fargerik land med stor gastronomisk allsidighet og det avspeiles i menyen hos Arti. Her finner du blant annet tradisjonelle retter som Tandoori Chicken marinert i ekte tandoori krydder og Chicken Tikka. Ikke mulighet til å hente maten selv? Gjennom Foodora får du maten levert rett hjem til deg.

Arti Indisk

Ruccola Cafe og Restaurant

Ruccola holder til like ved Fløibanen og tilbyr takeaway på bestilling en dag i forveien – så ordner de resten! Her finner du klassisk italiensk mat som pizza og pasta, samt risotto og ravioli, utsøkte supper og nydelige salater. Her er porsjonene rause og prisene gode.


Alle restaurantene som tilbyr takeaway:

Arti Indisk Danmarksplass

Arti Indisk Restaurant

Sumo Vestre Torggate

Sumo Lagunen

Sumo Solheimsviken

Ruccola Cafe

You may also like...