Bli med på frisk og smaksrik reise når Færder besøker Grefsenkollen

thumb image

25. august er Færder bryggeri gjester hos Grefsenkollen, og du er også hjertelig velkommen.

Grefsenkollen har det siste året hatt stor suksess med å invitere små bryggerier inn for å presentere og vise frem ølet de lager. Avdelingsleder Amir Reza tror suksessen skyldes den uformelle atmosfæren som ligger til grunn for arrangementene.

– Vi bryter det veldig ned. Terskelen for å delta skal være lav, og du er velkommen helt uavhengig av kunnskapsnivå. Vi guider deg på en enkel måte gjennom smakingene – øl for øl – og svarer på spørsmål ved hvert bord. Vi sørger for å ha kompetente personer fra hvert bryggeri med på laget, sammen med våre egne ølkelner-studenter, sier Reza.

Han fortsetter:

– Vi smaker på en øl om gangen og beskriver hver øl før vi sammenligner de med hverandre. På denne måten mener vi man får maksimalt utbytte av smakingen. Etter ølsmakingen kan man fortsette å smake de ølene man har vært gjennom i løpet av kvelden eller sammenligne med andre fra vårt store utvalg i OverOslo bar.

Prisbelønt bryggeri

Tidligere har Nøgne Ø og 7 Fjell besøkt Grefsenkollen. Denne gangen er det fremadstormende Færder Mikrobryggeri som tar turen.

Bryggeriet har base i Tønsberg og er oppkalt etter Færder fyr. Mor og sønn Tone og Mathias Krüger startet bedriften i 2013. Store 2000 liters ståltanker står på rekke og rad i det familiedrevne bryggeriet, og beholderne lagrer noen av de mest spennende øltypene fra Norge i dag.

I april vant Færder Bryggeri den prestisjetunge øl- og vinkonkurransen «Concours International de Lyon» for ølet «Belgisk gyllen».

– Gjestene kan glede seg til å treffe et bryggeri som har fullt fokus på øl og ølets innhold. Deres øl skal gi gode assosiasjoner til vær og vind, sol og sommer, bølger og hav. Vi ser frem til å høre om hvordan de jobber for å få til dette, forteller Reza.

Bestill Ølsmaking med Færder Mikrobryggeri her ➤

Info:

Dato og tid: Fredag 25 august 2017, klokken 17:00.

Pris: 620 NOK per person.

Sted: Grefsenkollen, Grefsenkollen 100, 0490 Oslo.

Billettbegrensning på 8 stk per person.

You may also like...