Sumo slår dørene opp til ny fusion-restaurant i Sandnes

thumb image

Folk kan rett og slett ikke få nok av den asiatiske fusion-kjeden, Sumo. Nå har den populære restaurantkjeden slått dørene opp til en ny restaurant i Sandnes, slik at ennå flere matglade rogalendinger kan sette tennene i deres lekre sushi og fusion-retter.

Velkommen inn til en fargerik fusion-opplevelse

Sumo Sandnes ligger flott til på havnen ved byens mathall, som slo dørene opp tidligere i år. Den nyåpnede restauranten er en opplevelse for alle sanser, med fristende fusion-retter på menyen og flotte farger på veggene.

Det fargesprakende interiøret og de mange kunstneriske blomsterdekorasjonene passer godt til den asiatiskinspirerte menyen, så her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Som i de andre restaurantene i fusion-kjeden er det fokus på måltidet som en felles opplevelse, og restauranten har en rekke sosiale bord hvor du kan dele et velsmakende måltid med dem du er glad i. Sandnes-restauranten har også et tradisjonelt japansk tatamirom med senket bord. I tillegg har de en stor uteservering, hvor du kan nyte de lyse sommerkveldene med god mat og drikke.

Folkekjært konsept med noe for enhver smak

Sumo Sandnes er den fjortende i rekken av fusion-kjedens restauranter i Norge. Det folkekjære konseptet har dobbelt kjøkken, noe som betyr at de kan tilby noe for enhver smak – uansett om du er sulten på sushi, varme retter eller noe midt i mellom.

Deres varmtkjøkken har et utall av matretter fra hele Asia, i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa. Sushikjøkkenet deres serverer klassisk sushi, samt Sumos egen fusion sushi.

Restauranten har også noe til den søte tann, og kan lokke med en variert dessertmeny. Etter et godt måltid kan du skjemme bort deg selv med både fyldig sjokolademousse og fløyelsmyk panna cotta, i tillegg til de mange andre søte fristelsene som restauranten har å by på.

De beste matopplevelsene er til for å deles

Hos Sumo mener de at de beste matopplevelsene er dem du deler med andre. Dette er stedet for avslapning, vennskap, latter og kvalitetstid sammen med mennesker du er glad i over et godt måltid.

Deres doble kjøkken og allsidige meny gjør at både små og store kan finne noe de liker. Dette gjør Sandnes-restauranten til det perfekte valget for både søndagsmiddager med familien og koselige kvelder ute med vennegjengen.

Så hvis du er sulten på en velsmakende og spennende matopplevelse i trivelige omgivelser, bør du ta turen ned til Vågsgata 33. Velbekomme!

You may also like...