thumb image

Stasjonen skal bli Tønsbergs nye møteplass

Stasjonen er en ny restaurant, bar og konsertscene i gamle Tønsberg rådhus åpnet av anerkjente
Lava Oslo.

Vil etablere Vestfolds nye møteplass

Lava Oslo med de lokale stjernekokkene Tom Victor Gausdal & Stian Floer i spissen tar over gamle Tønsberg rådhus for å etablere Vestfolds nye møteplass Stasjonen. Hele første etasje har blitt total-renovert, og det har blitt bygget opp en splitter ny restaurant, bar og konsertscene som åpnet dørene 10. Oktober.

Meny med innslag fra både asiatisk og europeisk kjøkken

Stasjonen restaurant holder åpent fra onsdag til lørdag hvor det bys på ny meny hver uke med tilhørende viner. Menyen vil være tuftet på sesong og lokal tilknytning så langt det lar seg gjøre, med innslag både fra det asiatiske og europeiske kjøkken. Vi serverer også á ala carte retter i restauranten, men skal du oppleve oss fra vår beste side så anbefaler vi ukens meny.

After Work på fredager

På fredager startes helgen på Stasjonen med “After work”. I baren er det rigget med forskjellige spill, og kokkene serverer deilig pizza og snacks til de som ønsker en matbit fra baren.
Det vil være litt høyere musikk og bra “hits” på anlegget, mens bbartenderne servere det du måtte ønske å drikke.

Innimellom dukker det også ulik underholdning som DJ`s og band.

Generell informasjon:

• Restaurantavdelingen har to seatings pr. dag som starter fra kl. 17.00/18.00 og 20.30/21.30 med bordbestilling.

• Baravdelingen er alltid åpen for bordbestillinger og drop-in gjester som ønsker pizza eller noe godt i glasset. Matbaren er kun tilgjengelig for drop-in og her kan du velge en eller flere retter fra barmenyen.

• Bak baren har det blitt laget ett flott rom som vi kaller «Backstage» eller «bak scenen» som vi sier i Norge. Grunnen til navnet er at dette rommet er forbeholdt artistene når vi har konserter. Når det ikke er konserter på Stasjonen kan du leie dette rommet til vennemiddager, styremøter eller for å se fotball. Rommet tar inntil 16 pers.

Book Stasjonen her ➤

 

Du liker kanskje også...