Dette er gjestenes novemberfavoritter

thumb image

Sjekk ut gjestenes favorittrestauranter og hent inspirasjon til hvor du skal spise neste gang.

Foto: Ingar Næss

Nesten 2000 gjester har anmeldt restaurantbesøket deres via DinnerBooking i november.

Helt i toppen finner vi en restaurant som har høstet mange lovord siden åpning i vinter, nemlig den fransk-inspirerte gourmetrestauranten À L’aise.

I mai ble restauranten kåret til månedens beste her på DinnerBooking, og nå er À L’aise nok en gang gjestenes favoritt. Nesten 2000 gjester har vært innom DinnerBooking og anmeldt restaurantbesøket deres i november, og det er altså den franske perlen i Essendrops gate som har gått helt til topps.

– Flott opplevelse og svært dyktige ansatte! En minnerik kveld, skriver Bjørn

– Opplevelsen overgikk våre forventninger. Dette er den beste restaurantopplevelsen vi har hatt på over 10 år! Fantastisk! Skriver Beate.

– Et funn

Men det er ikke bare gjestene som har latt seg imponere av À L’aise – også skumle kritikere har skrytt av sjefskokk Ulrik Jepsen og resten av gjengen på den franske restauranten. 6-erne har trillet inn, og både Aftenposten, Dagbladet, VG og Dagens Næringsliv har belønnet opplevelsen med toppkarakter.

À L’aise har også blitt beskrevet som en verdig arvtaker til nå nedlagte Bagatelle:

– Nyåpnede À L’aise er et funn, særlig for dem som har savnet Bagatelle og andre nedlagte topprestauranter, stod det i Dagens Næringsliv i mars.

Book À L’aise her ➤

Sølv til Norges eldste vertshus

Norges eldste vertshus, Værtshuset Bærums Verk, tar andreplassen bak À L’aise, mens det moderne, nordiske spisestedet Bokbacka går inn på tredjeplassen.

Se hele topp 5-listen under!

Værtshuset Bærums Verk tar andreplassen i november.

 

Topp 5 i november:

  1. À L’aise
  2. Værtshuset Bærums Verk
  3. Bokbacka
  4. Bacchus Spiseri & Vinhus
  5. Døgnvill Stavanger

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for november er basert på 1961 gjesteanmeldelser.

You may also like...