– Oslos beste restaurant. Punktum.

thumb image

Disse restaurantene var gjestenes favoritter i oktober.

1782 gjester har anmeldt sine restaurantbesøk via DinnerBooking i oktober. Nå er topp 5-listen med gjestenes absolutte favoritter klar.

Fransk eleganse på topp

Helt i toppen finner vi en restaurant som har høstet mange lovord siden den åpnet for to år siden, nemlig den fransk-inspirerte gourmetrestauranten À L’aise.

Gjestene har latt seg imponere av den gode servicen, fantastisk mat og en totalopplevelse som gir deg følelsen av å være på en av de beste fine dining restaurantene i Frankrike.

Dette sier gjestene om À L’aise

“Slik jeg ser det – Oslos beste restaurant. Punktum. (..) Alle rettene overgikk forventningene både i presentasjon og smak. Det var rett og slett små kunstverk på rad og rekke. Fine dining på sitt beste.” (Sigurd)

“Tusen takk for en fantastisk kveld! Dette toppet lett fjorårets Maaemo-besøk for oss! Vi kommer tilbake snart! :)” (Espen)

“Helt i gennem fantastisk smagsoplevelse og betjening. Det bedste vi har prøvet!! Vi kommer helt sikkert igen. Tusind tak.” (Maria)

À L’aise

Stavanger-restaurant på andreplass

På andreplassen følger Stavanger-restauranten SÖL som åpnet i februar. SÖL har imponerende nok kapret plass på topp 5-listen nesten alle månedene siden åpningen. På tredjeplassen følger tradisjonsrike og erverdige Værtshuset Bærums Verk.

Topp 5 i oktober:

  1. À L’aise (Oslo)
  2. Restaurant SÖL (Stavanger)
  3. Værtshuset Bærums Verk (Bærums Verk)
  4. Bacchus Spiseri & Vinhus (Oslo)
  5. Happolati (Oslo)

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for oktober er basert på 1782 gjesteanmeldelser.

Du liker kanskje også...