– Helt mindblowing opplevelse!

thumb image

Det har gått drøye to måneder siden Katla åpnet dørene for første gang. Allerede har restauranten rukket å få strålende anmeldelser fra både anmeldere og gjester.

Alle foto: Anne Valeur

Den 28. august åpnet restauranten Katla, Lava Oslos nye storsatsing i samarbeid med stjernekokken fra den nedlagte Oslo-favoritten Pjoltergeist, Atli Már Yngvason.

– Det har gått over all forventning! Responsen har vært overveldende og gjestene er med på å lage den stemningen vi ønsker å skape, forteller daglig leder Hannah Lie-Brunborg, om de første månedene på Katla.

Bare i løpet av den første måneden klarte de å kapre femteplassen på lista over de beste anmeldte restaurantene hos DinnerBooking. Hannah forteller ydmykt hvor mye de gode tilbakemeldingene betyr.

– Vi er svært glade for at dette stedet har blitt så godt tatt i mot, spesielt fra de som vi møter ansikt til ansikt og de direkte tilbakemeldingene fra gjestene våre.

Dette sier gjestene om Katla:

“Servitrisen var utrolig flink – kom med gode forslag til vin samt et spenstig alternativ til Cognac! Maten var sinnssykt god – desserten var så deilig at vi kjørte en ekstra runde. Kommer definitivt tilbake!” (Mikaela)

“Helt mindblowing opplevelse!!!! Fantastisk mat, uformell stemning, gode vinvalg og avslappet atmosfære. Anbefales på det varmeste! Terningkast 6 uten tvil.” (Cathrine)

«Takk for en fantastisk kveld der alt sto til forventningene! Vi gleder oss til å komme tilbake:)» (Katrine)

Katla. Foto: Anne Valeur

Ikke en ny Pjoltergeist

Da Atli Már Yngvasons forrige restaurant “Pjoltergeist” la ned, var det mange som ble mildt sagt triste. Det var derfor stor spenning knyttet til åpningen av hans nye restaurant. Kom det til å bli en ny utgave av Pjoltergeist?

– Det er uunngåelig at vi blir sammenlignet med Pjoltergeist, fordi mange av rettene fortsatt er med. Men vi har hele tiden gått inn for å skape et helt nytt uttrykk og følelse med store og og freshe lokaler, noe som er rake motsetningen av Pjoltergeist, forteller Hannah.

https://www.instagram.com/p/BoMERLyiogg/?taken-by=katlaoslo

 

– Katla passer for alle

– Hvem passer Katla for?

– Katla passer for alle. Bestill bord for full Katla-opplevelse eller drop-in i baren for en frozen margarita og en kebab. Det spilles høy musikk og lukter grill i hele lokalet. Ta med barna på lunsj på lørdager, her er det noe for alle!

– Hvis man skal bestille èn rett på Kalta, hvilken skal man gå for?

– Guacamole a la minute laget i vulkansk morter fra Mexico, servert med hjemmelaget blåmais-tostada.

https://www.instagram.com/p/BpkWjoGAjZu/

– Hva er dere mest stolt av ved restauranten?

-Teamet! Alle er superflinke og engasjerte. Vi er satt sammen av svært forskjellige personligheter, men fungerer veldig bra sammen til tross for ekstremt hektiske dager.

Når vi spør om hvordan tiden blir fremover, har Hannah bare en beskrivelse å gi:

– Travel!

Book Katla her ➤

You may also like...