Topp 10 i 2017: Disse spisestedene imponerte gjestene

thumb image

Hvilke norske restauranter hadde de mest fornøyde gjestene i 2017? På DinnerBookings topp 10 liste fra 2017, som er basert på over 15.000 gjesteanmeldelser, finner vi spisesteder fra Bergen og Oslo, men også fra mindre byer som Bodø og Ålesund.

Men en nyåpnet restaurant fra Tromsø fikk de aller beste tilbakemeldingene i 2017.

Det er nemlig Restaurant Smak som har gått helt til topps på DinnerBookings topp 10 liste fra 2017.

Da spisestedet åpnet i mars i fjor, fortalte Eva-Linda Ramnestedt fra Restaurant Smak at de hadde en ambisjon om å skape en restaurant på internasjonalt toppnivå. Kort tid etterpå ble Restaurant Smak belønnet med en fin plassering i anerkjente White Guide Nordic, som ett av de beste spisestedene i Norge.

Nå virker det som at gjestene er helt enige i den vurderingen.

Dette skriver gjestene som besøkte Restaurant Smak i fjor:

”Hver rett var et kunststykke som smakte godt! Knuser alle de andre fine dining restauranter jeg har vært på noensinne… Helt fantastisk!!! Service og atmosfære er upåklagelig!” Skriver Tor.

«Beste maten som serveres nord for polarsirkelen vil jeg tro, og en vinliste som er imponerende!» Skriver Anton.

«Tusen takk for en magisk opplevlese! Alt var perfekt. Velkomst, service, mat, drikke – har absolutt ingenting å sette fingeren på. Vi kommer gjerne tilbake, og vil anbefale dere til alle som orker å høre.” Skriver Ann-Kristin.

”For en kveld! Fantastisk mat, gode viner og ett herlig vertskap. Vi kommer tilbake.” Skriver Helen.

Sølv til fjorårets vinner

Restaurant Nyt fikk de beste tilbakemeldingene i 2016 og imponerte gjestene også i 2017. Restauranten fra Bodø har nemlig tatt andreplassen bak kollegaene i nord.

På de neste plassene følger den nyåpnede gourmetrestauranten À L’aise, nordiske Bokbacka og Restaurant Maki fra Ålesund.

Vi gratulerer alle restaurantene på listen! 

Topp 10 i 2017

  1. Restaurant Smak, Tromsø
  2. Restaurant Nyt, Bodø
  3. À L’aise, Oslo
  4. Bokbacka, Oslo
  5. Restaurant MAKI, Ålesund
  6. Colonialen, Bergen
  7. Værtshuset Bærums Verk, Bærum
  8. Jacob & Gabriel, Skien
  9. Arno Ristorante, Oslo
  10. Hildr Gastro Bar, Tromsø

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for 2017 er basert på 15.862 gjesteanmeldelser.

You may also like...