Topp 10 oktober: – En helt fantastisk kveld!

thumb image

Nok en måned er forbi – her er gjestenes 10 favorittrestauranter fra oktober.

Restaurant SÖL

Restaurant SÖL i Stavanger er en kjent favoritt blant våre gjester, og oktober er ikke et unntak. Er du ute etter en restaurantopplevelse utenom det vanlige? Da er SÖL midt i blinken for deg! Spisestedet sikter på ren og nordisk mat med grønnsaker i fokus, god naturvin og en deilig, avslappet stemning.

En av gjestene sier dette om Restaurant SÖL:

Vi vet at alt blir meget bra når vi kommer til SÖL. Brødet først og smultring til slutt er fast opplegg, og godt er det. Denne gangen hadde de endret menyen – ikke bare råvarene, men konseptet. Vi hadde 2 flotte «hovedretter» stekt sei og skog-gris; begge perfekte. «Suppen» etter brødet var også perfekt. Virkelig god smak – men ikke for kraftig – det er sånn «hummer-smaken» skal være.
Claes vet også hvilken rødvin han skal presentere !! Det er en glede for sjelen å komme til SÖL, Nayana, Magnus & Claes står klar til å gjøre sitt for en uforglemmelig aften.
– Anders

Book Restaurant SÖL her ➤

Basarene

I Storhamargata i Hamar finner du Basarene. Basarene er en restaurant, bar og mikrobryggeri med en trivelig atmosfære. Hovedfokuset er fisk og sjømat. Her kan du nyte flere av havets delikatesser. Nå er også julebordsesongen i gang hos restauranten og på menyen finner du retter som lutefisk, kveitefilet og reinsdyrsfilet.

Dette sier en av gjestene om Basarene:
God betjening, ikke minst ved at vi ble fortalt om maten, sammensetningen av smaker og tilhørende viner. – Guri

Book Basarene her ➤

À L’aise

På listen finner vi også gourmetrestauranten À L’aise. Det er ikke bare gjestene som lar seg begeistre av den franske perlen, men også restaurantanmelderne: – Gi dette stedet en Michelin-stjerne. Det klassiske kjøkkenet har fokus på de beste og tilgjengelige råvarene. Her står smaken i fokus sammen med ekte håndverk.

Dette sier en av gjestene om À L’aise:

En helt fantastisk kveld! TUSEN TAKK! – André

Book À L'aise her ➤

Topp 10 oktober:

  1. Restaurant SÖL (Stavanger)
  2. Sumo Vestkanten (Bærums Verk)
  3. Apostrophe (Oslo)
  4. Basarene (Hamar)
  5. À L’aise (Oslo)
  6. Brutus (Oslo)
  7. Restaurant Slippen (Fredrikstad)
  8. Sjøslag Restaurant (Larvik)
  9. Bro (Ålesund)
  10. Troll (Trondheim)

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for oktober er basert på 3469 gjesteanmeldelser.

LES OGSÅ:

You may also like...