Topp 10: Gjestenes favoritter i oktober

thumb image

Av de 10 best anmeldte restaurantene av gjestene i oktober, lå alle restaurantene på en score på minst 5.36 ut av 6 poeng. Dette er restaurantene som leverer på alle punkter! En gammel favoritt er også tilbake på listen.

På topp 3 finner vi tre kjente gjengangere, denne gangen troner Restaurant SÖL på toppen, etterfulgt av Restaurant Smak og À L’aise.

Bacchus spiseri og vinhus – ny favoritt?

Bacchus Spiseri og Vinhus er restauranten som har utpekt seg spesielt i oktober blant gjestene og har gått hele veien opp til femteplassen. Velplassert i basarene ved Oslo Domkirke finner man den røffe restauranten i fransk brasseri stil. Matinspirasjonen er også å finne fra det franske kjøkkenet, kombinert med det nordiske. Restauranten kan friste med hovedretter som «Confitert andelår» og «Braisert okseribbe», som serveres etter kl 16. Til maten kan man få helt naturlig vin som verken er filtrert eller tilsatt noe sulfat – som gir en helt spesiell smaksopplevelse.

Dette sier gjestene:

«Super restaurant, maten, service og atmosfære er helt upåklagelig. Et must når jeg er i Oslo. Kommer alltid tilbake.» – Rune

«Veldig koselig og tilbaketrukket sted fra hovedstadens larm. Vel verdt å besøke.» -Hilde

Book Bacchus her ➤

Topp 10 på Dinnerbooking i Oktober:

Restaurant SÖL (Stavanger)

Restaurant Smak (Tromsø)

À L’aise (Oslo)

Jacob & Gabriel (Skien)

Bacchus Spiseri og Vinhus (Oslo)

Bokbacka (Oslo)

Restaurant Slippen (Fredrikstad)

Døgnvill Burger Vulkan (Oslo)

Apotekergata No. 5 (Ålesund)

Troll (Trondheim)

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for oktober er basert på 2,563 gjesteanmeldelser.

You may also like...