Her får du både mat og musikk på menyen

thumb image

På Youngstorget i Oslo venter det deg en restaurantopplevelse litt utenom det vanlige. Glør har nemlig fått selskap av Paul’s Boutique, og byr på både mat og musikk i toppklasse.

Et sted for unike matopplevelser

Glør ble startet i 2015 av et par gode venner med en felles lidenskap for unike matopplevelser. Det hele begynte med en gammel foodtruck fra 1963. Etter en rekke pop-ups hos blant annet Brygg, Prindsen Hage, Smelteverket og Nedre Løkka Cocktailbar, kunne Glør endelig slå dørene opp til sin helt egen restaurant i Folketeaterpassasjen i mai 2019.

Her serverer de nordisk comfort food laget av kortreiste og lokalt produserte råvarer, fra en meny som følger sesongene. Den store kullgrillen utgjør hjertet i restauranten, og det meste av maten tilberedes på kull og røyk. Resultatet er en smaksopplevelse utenom det vanlige.

Hos Glør kan du krydre byturen med en unik smaksopplevelse basert på tradisjonsrike metoder med en særegen tvist. I vinterhalvåret danner det lune lokalet rammen for en stemningsfull opplevelse, og om sommeren rigges det til en stor uteservering på Youngstorget.

Cocktails og hip hop til dessert

Etter et smakfullt måltid, anbefaler vi at du tar turen videre opp på andre etasje. Her finner du nemlig cocktailbaren Paul’s Boutique. Den populære baren lå tidligere i Darres gate, og for hip hop-entusiaster er den noe av en institusjon i Oslos uteliv. Musikkinteresserte vil kanskje vite at Paul’s Boutique er navnet på det andre albumet til den legendariske amerikanske hip hop-gruppen Beastie Boys fra 1989, og baren lever opp til sitt navn ved å servere det ene klassiske hip hop-hittet etter det andre.

Her kan du nyte et stort utvalg av drikke og signatur-cocktails basert på foredling av råvarer. Paul’s Boutique lager også sine egne siruper, kombucha og reduksjoner. Så her er det nok av lekkerier du kan stille tørsten med – mens du lytter til dine yndlings hip hop-numre. Og hvis du blir sulten, kan du alltids sette tennene i noen av de gode snacksene fra Glør.

Paul’s Boutique arrangerer også jevnlige hop-quiz, og i helgene sørger dyktige DJ’s for å skape den helt rette stemning.

Et julebord akkurat slik du ønsker

Hvis du skal arrangere julebord, bursdagsfest, møter eller andre arrangementer kan du booke andre etasje for en uforglemmlig kveld. Her er det 60 sitteplassser og en kapasitet på 100 personer. Rommet er fleksibelt innrettet, slik at interiøret kan tilpasses dine behov.

Uansett hva du skal feire, så stiller Glør med fantastisk mat og drikke – og menyen tilpasses dine ønsker.

Så hvis du leter etter det perfekte sted for årets julebord, trenger du ikke lete lenger. Kontakt Glør på booking@glxroslo.no hvis du ønsker å arrangere din feiring i de stemningsfulle lokalene på Youngstorget.

You may also like...