Populær sushirestaurant lanserer lekker lunsjmeny

thumb image

Kalenderen sier november, og dagene begynner å bli kaldere og mørkere. Heldigvis har Sushibar+Wine den perfekte kur mot november-blues. De lanserer nemlig nå en fristende lunsjmeny med karbonnøytral sushi, varmende misosuppe, smakfulle bowls og friske salater.

Trenger du en pause fra grått vintervær og jobbstress? Så skal du ta turen innom Sushibar+Wine i Oslo. Den 7. november lanserer den finske sushi-kjeden den lekreste lunsjmeny – som garantert vil krydre hverdagen din med en etterlengtet smak av bærekraftig luksus.

Unn deg selv en smakfull lunsjpause

Unn deg selv en lunsjopplevelse litt utenom det vanlige på Sushibar+Wine sine restauranter i Oslo! På hverdager melllom kl. 12 og 15 kan du nå meske deg med både sushi, misosuppe, bowls og salater til en rimelig penge.

Lunsjtilbudet består av to fristende sushimenyer: en med bærekraftig norsk laks og en med tofu. Begge variantene inkluderer frisk salat og misosuppe. Og hvis du er sulten på bare sushi, kan du også få en lunsjmeny med ekstra mye sushi – i tillegg til misosuppe.

Du kan også velge mellom tre forskjellige bowls med henholdsvis laks eller krydret laks, pluss en vegetarisk bowl med tofu. Så her er det noe for enhver smak.

Hverdagsluksus med grønn samvittighet

Foto: Sushibar+Wine

Sushibar+Wine ble startet i Helsinki i 2009 av to venner med en felles visjon: å kombinere håndlaget og karbonnøytral sushi med nordisk estetikk. Og som prikken over i’en servere fantastisk økologisk vin fra små uavhengige produsenter.

Sushibar+Wine ble raskt en hit i Helsinki, og i 2020 fortsatte suksessen i Oslo. Grunnen til at valget fallt på akkurat Oslo, skyldes at Oslo – i likhet med Helsinki – er en by med sitt helt eget særpreg. De to hovedstedene deler også nærheten til naturen og en unik framtidsvisjon. Og sist, men ikke minst var nærheten til en av de aller viktigste råvarene avgjørende: nemlig bærekraftig norsk laks.

Oslo har tatt varmt imot den finske sushi-kjeden, og i dag har Sushibar+Wine to restauranter sentralt plassert i Oslo. Du finner dem i den historiske Posthallen midt i Oslo Sentrum og på sjarmerende Vakyrie Plass. Begge restaurantene er preget av den rene og enkle stilen som nordisk interiørdesign er så kjent for. Så her kan du ta en velfortjent pause fra hverdagens kjas og mas, og nyte en lekker og bærekraftig sushi-lunsj i estetiske omgivelser.

Bærekraft og smak hånd i hånd

For å maksimere smaken og minimere matavfallet, blir alle bestillinger hos Sushibar+Wine håndlaget av ferske ingredienser. Deres sushi-restauranter er de første i både Finland og Norge som har mottatt de to anerkjente bærekraftsertifikatene, ASC/MSC Chain of Custody og EcoCompass, og den finske sushi-kjeden samarbeider også med Verdens Naturfond (WWF). Hos Sushibar+Wine trenger du med andre ord ikke velge mellom smak og bærekraft. Her er det «ja, takk – begge deler» som gjelder.

Med tanke på deres fokus på nordisk estetikk, var det også naturlig å samarbeide med de to ikoniske finske designmerkene, Marimekko og Artek. Merkene har bidratt til å sette nordisk design på verdenskartet, og er for mange selve symbolene på den enkle, lyse og rene stilen som kjennetegner nordisk design.

Så hvis du er sulten på en lekker og karbonnøytral sushi-lunsj med økologisk vin og en dæsj nordisk design, er Sushibar+Wine stedet for deg. For vi kan jo alle behøve litt hverdagsluksus på en kald og grå novemberdag. Er du ikke enig?

You may also like...