Guide: Her kan du feire nyttårsaften med stil

thumb image

Nyttårsaften fortjener å bli feiret med stil! Så hvorfor ikke si farvel til det gamle året med en spektakulær nyttårsmeny og bobler i glasset? Vi guider deg til restauranter som inviterer til fest på nyttårsaften.

2023 er rett rundt hjørnet, og det skal selvfølgelig feires. Men hvis du vil unngå stress og jag på årets siste dag, kan du jo la andre arrangerer festen for deg. Disse fire restaurantene byr på en nyttårsaften fyllt med deilig mat, sprudlende drikke og fantastisk stemning – slik at alt du trenger å gjøre er å hoppe i festantrekket og gjøre deg klar til å skåle det nye året inn.

Basso Social: Nyttårsfest på italiensk manér

nyttårsaften
Foto: Basso Social

Basso Social serverer hjemmelaget mat inspirert av det italienske kjøkken, men med en nordisk tvist. Menyen er sesongbasert, og de dyktige kokkene bruker kun de beste råvarene når de kreerer de velsmakende rettene. På nyttårsaften byr Basso Social på en spennende italiensk-inspirert meny i de stemningsfulle lokalene midt i hjertet av Oslo.

Nyttårsmenyen består av hele 13 fristende retter med velkomstdrink, vinpakke og petit fours. Du bli tatt med på en smaksreise gjennom det italienske kjøkken, og menyen byr på blandt annet fritert kamskjell, kremet risotto, fersk pasta og hjemmelaget tiramisu med mandelis, mascarponekrem og kaffeslør – for bare å nevne noen av de mange lekre nyttårsrettene du kan meske deg med hos Basso Social.

Når klokken slår midtnatt spilles det opp til fest, slik at du kan danse deg inn i 2023 på ekte italiensk manér.

nyttårsaften
Foto: Basso Social

Når: Lørdag 31. desember kl. 19:00

Hvor: Storgata 10b, 0155 Oslo

Pris: 1.998 kr. (+gebyr)

KöD: Perfekte biffer og fantastisk nyttårsstemning

nyttårsaften
Foto: KöD

KöD lokker med perfekt tilberedte biffer og fantastisk stemning på årets siste dag. Du finner den populære danske restaurantkjeden i både Oslo og Stavanger, og her er det – som navnet tilsier – kjøtt som står i fokus. Konseptet er enkelt: Velsmakende biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte høykvalitetsviner og sist, men ikke minst: en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.

Köd serverer mat fra sin vanlige meny nyttårsaften, og her er det nok av lekre retter å velge mellom. Hva med en marmorert ribeye, en saftig mørbrad, elller til og med en eksklusiv wagyu-biff? Du kan dessuten velge mellom fristende forretter som østers og oksecarpaccio, pluss et stort utvalg av velsmakende tilbehør, så som sweet potato fries, smørsauterte marksopp eller vintersalat. Og selvfølgelig et vinkart som harmonerer perfekt med maten.

Til dessert kan du skjemme bort deg selv med en sjokoladekake med kirsebær mousse eller en klassisk crème brûlée. Det er jo tross alt nyttårsaften bare én gang i året.

nyttårsaften
Foto: K

Når: Lørdag 31. desember

Hvor: Eiriks gate 2 B, 0650 Oslo / Kongsgårdbakken 3, 4005 Stavanger

Pris: 500 kr. (+gebyr) i depositum

Brutus: Nyttårsfeiring med new nordic og naturvin

nyttårsaften
Foto: Brutus

Brutus er en kombinert restaurant og vinbar som holder til på Tøyen i Oslo. Det er den anerkjente islandske kokken Arnar Jakob Gudmundson som styrer på kjøkkenet, og resultatet er en kompromissløs – og hovedsakelig grønnsaksbasert – meny basert på norske råvarer fra norske produsenter.

På nyttårsaften inviterer Brutus til fest i sine sjarmerende hjørnelokaler. Kvelden blir feiret med en fantastisk 5-rettersmeny, naturlige bobler – og selvfølgelig den deilige nabolagsstemningen som stedet er så kjent for.

Brutus serverer kjente og kjære nordiske klassiskere, samt nyskapende retter med en kreativ vri. De kan dessuten bryste seg med å ha det største (og nok beste) utvalget av naturvin i Oslo. Så hvis du ønsker å avslutte 2022 med en kulinarisk opplevelse i godt lag, skal du ta turen innom Eiriks gate 2 B.

nyttårsaften
Foto: Brutus

Når: Lørdag 31. desember kl. 18:00

Hvor: Eiriks gate 2 B, 0650 Oslo

Pris: 950 kr. (+gebyr)

Lodgen Spiseri: Nyttårsfeiring i vinter-vidunderland

nyttårsaften
Foto: Lodgen Spiseri

Hva med å kombinere nyttårsfesten med magiske vinteropplevelser i skibakken? Hos Lodgen Spiseri i Hemsedal kan du få begge deler. Spisestedet ligger midt i det populære skianlegget, og på nyttårsaften kan du komme til en uforglemmelig feiring for både små og store.

Lodgen er Hemsedals beste spisested, og her kan du feire nyttårsaften med stil midt i hele Norges vinter-vindunderland. Nyttårsmenyen består av 4 fristende retter som tilfredstiller både smaksløker og øyne. Du kan kose deg med trøffel-blomst, hjemmerøkt andebryst og hjortesadel, samt en fristende dessert. De har også en egen 3-retters meny tilpasset de minste ganer.

Start årets siste dag med en forfriskende tur i bakken, og avslutt med en stilfull middag i Lodgens hjemmekoselige lokaler. Her ligger med andre ord alt til rette for en fantastisk nyttårsfeiring for hele familien.

nyttårsaften
Foto: Lodgen Spiseri

Når: Lørdag 31. desember kl. 18:30

Hvor: Holleskardvegen 51, 3560 Hemsedal

Pris: 799 kr. (+gebyr) for voksenmeny / 259 kr. (+gebyr) for barnemeny (opptil 12 år)

Husk at du kan bruke ditt DinnerBooking-gavekort når du booker nyttårsmiddag hos våre restauranter. Les mer om vårt gavekort her.

You may also like...