Sundvolden inviterer til elegant afternoon tea

thumb image

Gjør deg klar til en helt enestående afternoon-tea opplevelse. Den 28.mai ryktes det om et uforglemmelig «High Tea»-event på Sundvolden, og du er selvsagt invitert!

En av de fineste britiske tradisjonene blir nå tatt med igjen til idylliske Tyrifjord, nærmere bestemt Sundvolden Hotel. Hotellet er kjent for den deilige maten og unike plasseringen.

Med nærheten til fjorden og et fantastisk rekreasjonsområde, knappe 40 minutter i bil fra Oslo, er Sundvolden en perfekt destinasjon for både overnatting eller en dagstur.

Fokus på kvalitet og hygge

For andre gang inviterer Sundvolden på High Tea. Sist ble det fullsolgt, og med de gode tilbakemeldingene var det endelig på tide å gjenta suksessen!

«High Tea er en kulinarisk opplevelse med fokus på hjemmelagde engelske favoritter, med høy fokus på kvalitet og hygge», forteller Silje Storvik, hotellsjef hos Sundvolden hotel.

«Vi har også en egen chocolatier som står for produksjon av søtsaker og lager clotted cream».

Du får valget mellom en salt og søt versjon – se full meny her.

Pris: 395 kr per person

Når: Lørdag 28.mai. Ankomst kl. 13.00 eller 17.00.

Hvor? Dronningveien 2, 3531 Krokkleiva

Tradisjonsrikt hotell

I over 350 år har Sundvolden Hotel vært et overnattingssted for reisende fra alle verdens hjørner. Opprinnelig et beskjedent vertshus, er Sundvolden nå et moderne hotell som byr på mange aktiviteter.

I tillegg til restauranten og de mange aktivitetsmulighetene i området, har hotellet også en helt egen spa og velvære-avdeling. Her går natur, mat, velvære og kultur hånd i hånd.

En liten smak av Sundvolden

Lyst på noe annet enn afternoon-tea? På kjøkkenet lekes det med mange forskjellige smaker, struktur og sammensetninger. Her tilberedes maten etter grunnleggende basis, men med innslag av trender og fantasi.

Storvik forteller oss at maten er kortreist og laget fra bunnen av.

«Skal vi anbefale en liten smak av Sundvolden er Sundvolden Burger, med sundvoldenost og ramsløk, velsmakende og fristende».

Dagens 3 retters middag settes opp ut fra sesongens deilige råvarer og fra lokale leverandører.

Utforsk nærområdets vakre natur

Lyst til å utforske området rundt Tyrifjorden? Kongens utsikt er et tradisjonsrikt utsiktspunkt som ligger like vest for Krokkleiva. Selveste Karl Johan tok selv turen i 1832, derav navnet.

Kombiner et besøk hos Sundvolden med en liten topptur opp til Tyrifjordens vakreste utsiktspunkt.

Hvordan komme seg til Kongens utsikt? Bare en 10 minutters kjøretur fra Sundvolden Hotel finner du Kleivstua, og herfra er det en 20 minutters gåtur opp til utsiktspunktet.

You may also like...