Mer Sumo til folket: Restaurantkjeden har åpnet dørene i Bjørvika

thumb image

Nå har Sumo Bjørvika endelig fått åpnet dørene til spisende gjester. Med en perfekt plassering midt i Bjørvika, er Sumo det perfekte tilskuddet til Oslos nye mat- og kulturdestinasjon.

Sumo har virkelig rukket å bli en klassiker siden første gang den populære kjeden åpnet dørene i Bergen i 2004. Siden den gang har det åpnet flere restauranter i Bergen, Oslo og Stavanger. Nå har deres tiende restaurant åpnet i Bjørvika.

Midt i Smørøyet i nyskapende bydel

I Bjørvikas nye område, Oslobukta, finner man noe av det beste hovedstaden har å by på av kunst, kultur og matopplevelser. Her finner man både Operaen, Munchmuseet og Deichman Bjørvika og en rekke spisesteder – nå også Sumo.

Det er heller ikke helt tilfeldig at valget falt på Oslobukta ved åpning av ny restaurant.

«Oslobukta er en nyskapende bydel med unik arkitektur som er sentralt i bybildet hvor det er lett for mennesker å treffes som kommer fra ulike deler av byen, med kollektivt», forteller Finn Axel Rasmussen, daglig leder hos Sumo Bjørvika.

«Området har også en unik nærheten til sjøen som er fantastisk og for ikke å glemme kanalene som er så flotte», forteller Rasmussen videre.

Et delt kjøkken for alle

Sumo-eventyret begynte da grunnleggeren Simon Simonnæs reiste rundt i verden som backpacker, hvor det slo han hvor lekne kokkene var. Han ble inspirert av hvordan kokkene lekte seg med ulike kryddere og smaker i matlagningen.

Hos Sumo er det virkelig noe for alle og enhver. Den lekne fusion-restauranten er delt i to kjøkken, og det tilbys derfor både sushi og asiatiske varmretter.

Med sitt Asian Fusion konsept kan du nyte både varme retter, som Bao Buns og Pad Thai nudler og fra sushikjøkkenet kan du velge mellom både klassisk sushi og Sumos egne lekne fusion sushi.

Kanskje du skal teste ut deres Dirty Tempura neste gang: Frityrstekt scampi og avokado, toppet med chilimajo og dekket av frityrstekte søtpotetfries – kan det bli bedre?

Hvor: Operagata 73

Sumo har fra før to restauranter i Oslo, Solli Plass og Storo.

You may also like...