De 5 mest populære spisestedene i Oslo akkurat nå

thumb image

Foto: Grefsenkollen

De siste dagene har masse av spiseglade gjester endelig fått komme ut og tilfredstilt appetitten igjen. Det er særlig 5 spisesteder som er ekstra populære for tiden, og på listen finner vi blant annet nyåpnede Sumo på Bjørvika og Grefsenkollen Restaurant.

I knappe to uker har Oslo fått oppleve gleden igjen med å kunne samles rundt et spisebord og dele gode matopplevelser med nære og kjære.

Skal du ut og feire sommeren? La deg inspirere av gjestenes mest bookede restauranter så langt i juni.

5. Brasserie France

Savner du et autentisk fransk kjøkken? Frykt ikke, turen trenger ikke være lengre enn til Øvre Slottsgate. Bare et par steg ut fra Karl Johans Gate finner du en liten fransk oase hvor du kan roe ned med en ordentlig fransk matopplevelse.

På menyen vil du finne retter som tartar, chevresalat og sist men ikke minst; Brasseriets store dessertvogn bestående av diverse godsaker.

4. KÖD

Perfekte tilbredte biffer og fantastisk stemning er stikkordene for spisestedet KÖD. Her finner du også nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som virkelig gir deg lysten til å komme tilbake.

I tillegg til selve kjøttet, har menyen et godt utvalg av spennende forretter, side orders og desserter på menyen. På menyen finner du alt fra forretter som østers, til desserter som amerikansk eplekake og rabarbra tærte.  

Hvor: Tollbugate 15, Oslo (Posthallen)

3. Prindsen Hage

Prindsen Hage ligger som en oase midt i Oslo sentrum, med parkliv, hagehygge og festivalstemning. Her kan du spille petanque, sole deg, eller kjøpe god og rimelig mat fra tre forskjellige food-trucks.

Bindaas serverer den saftigste, diggeste indiske gatematen du kan tenke deg. Crispy Clubs spesialiserer seg på knasende sprø fritert kylling i ulike varianter og Enjoy Moon serverer det vi mener må være en av Oslos beste veganske burgere.

Hvor: Storgata 36, Oslo

2. Sumo Bjørvika

Sumo har allerede rukket å bli en Oslo-klassiker. Derfor har vi gledet oss til at restaurantkjeden endelig kunne åpne deres nye restaurant i Bjørvika, og det er det åpenbart flere som har gledet seg til.

Hos Sumo er det virkelig noe for alle og enhver. Den lekne fusion-restauranten er delt i to kjøkken, og det tilbys derfor både sushi og asiatiske varmretter.

Sumo har fra før to restauranter i Oslo, Solli Plass og Storo.

Hvor: Operagata 73 C, Oslo

1. Grefsenkollen

Helt på topp over de mest bookede restauranter så langt i juni, finner vi Grefsenkollen. Med et glass vin, en nystekt pizza og utsikt over hele Oslo by kan få ting gå galt. Hos Grefsenkollen er man velkommen uansett om det er til hjemmelaget pizza på terrassen, lunsj, eller en kald øl etter en tur i marka.

Terrassen er åpen hele sommeren og her kan menyen friste med flere pizzavarianter med både rød og hvit saus. Her finner du alt fra “Barnslig Godt” som er en klassisk skinkepizza, til “Reinsdyr» som er en hvit pizza med reinsdyr, tyttebær og frisk timian.

Hvor: Grefsenkollveien 100, Oslo

You may also like...