Autentisk spansk mat hos Telegrafen

thumb image

Telegrafen Mat og Vinhus gjenåpnet i slutten av 2019 – og for en suksess det har blitt! Norsk kulturarv møter spansk matkultur på beste vis.

Autentisk spansk meny

Telegrafen Mat og Vinhus serverer spanskinspirerte matretter og drinker som garanterer deg en perfekt matopplevelse. Restauranten ligger midt i idylliske Drøbak by i hyggelige lokaler i et av byens eldste hus. Etter brannen i 2015 kunne endelig Telegrafen gjenåpne i slutten av fjoråret – og det har blitt en spansk suksess. Her jobber det spanske kokker som garanterer deg autentiske tapasretter, og servitørene er dyktige til å anbefale både vin og mat. Her kan du blant annet bestille en nydelig 7-retters tapas som gir deg utmerkede smaksopplevelser.

Lokale som dyrker norsk Kulturarv

I tillegg til ny meny, er også det 230 år gamle lokalet blitt smashing flott! Selv om lokalet er pusset opp er den gamle stilen bevart, det ser man allerede når man kommer inn i restauranten hvor inngangspartiet er innredet som et lite museum med telegraf – relaterte gjenstander. Det er gjennomført og autentisk. Nå har Telegrafen også mottatt prisen Olavsrosa fra stiftelsen Norsk Kulturarv, som utdeles til enestående opplevelser som dyrker norsk kulturarv.

God opplevelse hele natten lang

I helgene er det nattklubb med DJ og livemusikk i etasjen ovenpå – så her kan man virkelig planlegge en helaften!

Hvor? Storgata 10, Drøbak

Book Telegrafen Mat & Vinhus her ➤

You may also like...