Her spiser du på kjærlighetens dag

thumb image

Har du husket å booke bord for Valentines Day? 14. februar nærmer seg med stormskritt og vipps så er dagen her og man står uten bord. Det vil vi unngå – derfor har vi samlet sammen noen romantiske restauranter som valget blir litt lettere og man slipper det stresset i siste liten.

Jacob og Gabriel

Midt i skien sentrum finner man en av Telemarks beste restauranter. Her er det sesongbaserte råvarer i fokus, av beste sort. Jacob og Gabriel inviterer til en kveld med en romantisk meny, med mulighet for 1- til 7-retters middag. Man kan også bare ta en tur i baren for litt drikke og barsnacks. Restauranten sørger for en romantisk kveld man sent vil glemme, med tente lys og smakfulle retter.

Hvor? Bruene 1 (Arkaden), Skien

Book Jacob & Gabriel her ➤

À L’aise

Slå på stortromma? Da skal man booke et bord på À L’aise. Slik som navnet kan tilsi er det et klassisk og franskinspirert kjøkken – i ekte gourmetklasse. Aftenposten sin restaurantguide sier dette om À L’aise: Gi dette stedet en Michelin-stjerne. Maten, oppvartningen og interiøret som har et helt egent særpreg hos À L’aise legger til rette for en romantisk stemning.

Hvor? Essendrops gate 6, Oslo

Book À L'aise her ➤

Grefsenkollen

Med den fantastiske utsikten over Oslo by og den lune atmosfæren i det gamle og ærverdige serveringsstedet, skapes det en magisk stemning på toppen av Grefsenkollen. Kjøkkenet varter opp med både 3 og 5 retters meny om ønskelig så her kan man kose seg hele kvelden. Blant annet finner man sjøkreps, andebryst og reinsdyrstartar på menyen denne sesongen.

Hvor? Grefsenkollveien 100, Oslo

Book Grefsenkollen her ➤

You may also like...