Fysen på en comfort-burger?

thumb image

Er det noe vi craver på hjemmekontoret om dagen så er det comfort-food og restaurantopplevelser. Burgere, fries, milkshakes, brownie – ja, alt dette finner du på menyen til Døgnvill.

Vi i redaksjonen kan nok ikke være de eneste som craver digg comfort-food om dagen, og mye snacks og snop foran TV-en om dagen har det blitt. Vi vil ikke slutte å unne oss selv god mat, men med både hjemmekontor og generelt lite på agendaen om dagen vil vi unne oss en comfort-matopplevelse utenfor husets fire vegger. Akkurat nå craver vi Døgnvill sine saftige burgere, crispy fries og farlige gode milkshakes!

Førsteklasses comfort-burgere

Burgere er selve kjernen i menyen hos Døgnvill. I tillegg til å ha fokus på kvalitet står også dyrevelferd sentralt hos organisasjonen – noe man jo setter ekstra pris på. Kjøttet kommer fra Jæren, og blir kvernet hos A. Idsøe i Stavanger. Kyrene som brukes beiter utendørs og drikker frisk vann, som er viktig for burgerkjeden. Potetene dyrkes på Toten og høstes i oktober, kuttes og forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene.

Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, men du finner også nye og originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. Du finner selvsagt også vegetarianske og veganske burgere på menyen, samt en kylling- og en fiskeburger.

Ja, og for deg som er ekstra fysen (du er ikke den eneste) så passer milkshaken både til burgeren eller som dessert. Den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. Her kan du velge mellom flere varianter som vanilje, sjokolade eller den litt mer moderne spicy popcorn.

Du finner Døgnvill i Oslo, Trondheim og Stavanger.

Book Døgnvill Tjuvholmen her ➤

Book Døgnvill Stavanger her ➤

Book Døgnvill Burger Vulkan her ➤

Book Døgnvill Bjørvika her ➤

Book Døgnvill Trondheim her ➤

You may also like...