Sushibar+Wine = Valentines

thumb image

Er du klar for å sjarmere din kjære litt ekstra? Valentinsdagen er den perfekte anledningen for det! Sushibar+Wine hyller kjærligheten hele denne uken med en eksklusiv set-meny for to.

Sushibar+Wine åpnet for første gang dørene sine i Norge i mars i fjor. Den veletablerte finske kjeden har allerede fem restauranter i Helsinki. På et år har restauranten også klart å ta det norske folket med storm med sin karbonnøytrale sushi, laget med ferske, økologiske ingredienser.

Perfekt om man ønsker litt hverdagsluksus

Restauranten er perfekt om man bare ønsket litt hverdagsluksus. På menyen finner man klassiske nigiri og maki set-menyer, men også andre retter som poke bowls og special sashimi. Det blir brukt vegansk majones i sushien, som gjør at de fleste vegetar-bitene også er veganske. Vanligvis kan du nyte et glass med økologisk vin fra små, uavhengige produsenter. Som et godt alternativ til vin tilbyr Sushibar+Wine gode alkoholfrie alternativer, som deres «Copenhagen Sparkling Tea -Blå», som passer ypperlig med sushi.

Du finner Sushibar+Wine i den gamle Posthallen i sentrum og på Valkyrie plass i Bogstadveien.

Eksklusiv Valentines-set meny

For å markere dagen har Sushibar+Wine utviklet en ekslusiv og romantisk set-meny for to til 420 kr. Den består av Jalomaki (10 biter), Spicy tuna maki (8 biter), Annabelle nigiri (2 biter), Spicy halibut nigiri (2 biter) og Chili prawn gunkan (2 biter). I tillegg får man 2 alkoholfrie drinker inkludert i prisen.

Restauranten tilbyr også en vegetariansk meny for to til 400 kr. Den består av Portobello thaimaki (10 biter), Stravomaki (8 biter), Stravocado nigiri (2 biter), Portobello nigiri (2 biter) og Inari nigiri 2 (biter). Man får også 2 alkoholfrie drinker inkludert i prisen.

På selve Valentinsdagen holder restauranten på Valkyrie Plass åpent, men menyen serveres på både Posthallen og Valkyrie Plass hele uken.

Book Sushibar+Wine Posthallen her ➤

Book Sushibar+Wine Valkyrie Plass her ➤

LES OGSÅ:

You may also like...