Restaurant på Tjuvholmen serverer hjemmelaget pasta som på ferie i Italia

thumb image

Elsker du også pasta? På tuppen av Tjuvholmen finner du den kritikerroste restauranten VentiVenti, som garanterer deg himmelske pastaretter og andre italienske favoritter.

Panoramautsikt til sjøen, kaffe som serveres kruttsterk «the italian way» og behagelig italiensk musikk fra anlegget er bare noen av kjennetegnene til spisestedet VentiVenti som åpnet i august i fjor.

Med god mat, utsøkt service og det verdenskjente Astrup Fearnley-museet vegg i vegg, er VentiVenti perfekt for både norske og internasjonale gjester som besøker byen.

Ute av vinterdvalen

VentiVenti så seg nødt til å midlertidig lukke dørene slutten av 2020. I mai kunne endelig den italienske favoritten ta imot spiseglade gjester igjen.

«Vi har gledet oss hele vinteren til å kunne åpne dørene til VentiVenti for våre kunder, gamle og nye. Og nå er vi endelig tilbake på sporet, sterkere enn før, og leverer god mat og smil på vår egen italienske måte.», forteller Stefano Brandi, assisterende leder hos VentiVenti.

De ferskeste sjømat- og pastarettene

Hos VentiVenti blir man tatt med på en kystnær italiensk reise av kokkene på det åpne kjøkkenet. Her blandes de beste ingrediensene fra Norge med den rike gastronomiske arven av kjøkkensjefen fra Sicilia. De italienske servitørene møter alltid gjestene med et vennlig smil.

Menyen er typisk italiensk og den kan blant annet friste med bruschetta, pasta, salater og diverse sjømat. Her serveres det lunsj frem til kl 15, og deretter middag hvor man blant annet kan bryne seg på en 3-retters, det anbefales! På menyen finner du også vegetarianske alternativer.

– En av årets sjeldne positive nyskapninger

Aftenposten sine egne restaurantanmeldere har tidligere også latt seg begeistre og triller terningskast 5 til den nordisk-italienske fine-dining restauranten: «En av årets sjeldne positive nyskapninger, en nordisk-italiensk fine dining-restaurant i Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen.»

«Som vanlig kan våre kunder forvente fantastisk service, utmerket mat og drikke og en uformell opplevelse av høy kvalitet fra et besøk på restauranten vår. Vårt mål er å gjøre hver kunde som forlater lokalene våre lykkelig og fornøyd.», forteller Stefano.

Hvor: Standpromenaden 2, Oslo


LES OGSÅ:

Det populære bryggeriet Molo Brew er en favoritt blant gjestene

Vi gir deg Oslos beste uteserveringer: Her kan du nyte årets kalde drinks

Den ultimate guide til en perfekt helg i Oslo: Opplev det beste av byen

You may also like...