Gjest om Restaurant Smak: – Jeg finner ikke ord, jeg mistet pusten og var nesten på gråten

thumb image

Toppbilde: Brutus


1775 gjester anmeldte sine restaurantbesøk i juli på DinnerBooking.

For julimåned hadde de ti best anmeldte restaurantene alle en poengsum på over 5,20 ut av 6 mulige. Velfortjent, men ikke overraskende, gikk seieren til Restaurant Smak i idylliske Tromsø. Restauranten har vært en gjenganger på toppen av listen.

Jeg finner ikke ord, jeg mistet pusten og var nesten på gråten….

– Gjest om Restaurant smak

Slik lød det fra en gjest etter å ha spist på stjernerestauranten i Tromsø. Du kan lese hele gjesteanmeldelsen nederst i artikkelen.

Andre- og tredjeplassen gikk til Ålesund og Oslo, men hvilke restauranter er det vi snakker om her? 

Les DinnerBookings TOPP 10 for juli nedenfor!


8. Restaurant Maren Anna

Sørvågen (poeng: 5,29)

Book Maren Anna her ➤

Exceptional service, as always. Particular favourite from the evening was Salmon 43C!

– Renée

Adresse: Gamle Sørvågen 12, 8392 Sørvågen


7. KØL

Fredrikstad (poeng: 5,30)

Book KØL her ➤

Her blir det full pott! Utrolig fornøyd med besøket. Fantastisk mat, det hele virket veldig proft og gjennomført! Er fra før en stor tilhenger av Restaurant Slippen som også leverer på samtlige punkter hver gang! Dette vitner om at mat, service og omgivelser ikke er en tilfeldighet.

– Vegar

Adresse: Nygaardsgata 7, 1607 Fredrikstad

6. KÖD

Oslo (poeng: 5,31)

Book KÖD her ➤

Veldig bra mat, kelneren var virkelig flink til å alltid være tilstede når det var behøv, men uten å være pågående, noe som er et kunststykke! Kan ikke få rost han nok! Veldig glad for at en god restaurant i sentrum tillater barnevogner inne, da småbarnsforeldre også gjerne vil spise god mat

– Sindre

Adresse: Posthallen, Tollbugate 15, 0152 Oslo

5. Katla

Oslo (poeng: 5,31)

Book Katla her ➤

Fantastisk mottakelse, og sjenerøs og oppmerksom service, med gode vinanbefalinger. Nydelig mat med god stigning i måltidet. Fantastiske ribs! En av våre beste restaurantopplevelser.

– Kristian

Adresse: Værtshusveien 10, 1353 Bærums Verk


4. Slippen

Fredrikstad (poeng: 5,34)

Book Slippen her ➤

Vi hadde henholdsvis fiskesuppe og oksecarpaccio til forrett og kveite og ytrefilet av okse til hovedretter. Både fruen og jeg var enige om at det var det beste måltidet vi hadde spist i Norge noen gang – FANTASTISK. Vi har spist på Slippen før, men denne gangen var det lille ekstra der.

– Håkon

Adresse: Verkstedveien 12, 1671 Fredrikstad

3. Brutus

Oslo (poeng: 5,38)

Book Brutus her ➤

Brutus er kanskje den mest unike restauranten vi har i Oslo. Menyen byttes ut daglig for å sørge for at maten de har tilgjengelig ikke kastes. De finner på nye retter «on the spot» hvis det skal til. Her kan du spise godt, sundt og med god samvittighet. Vinene er organiske og smaker fantastisk!
Jeg er veganer og fikk da en unik meny tilpasset til meg, selv om de ikke hadde en vegansk meny klar. Utrolig service!

– Sanjin

Adresse: Eiriks gate 2B, 0650 Oslo


2. Apotekergata No.5

Ålesund (poeng: 5,46)

Andreplassen på DinnerBookings Topp 10-liste for julimåned går til Apotekergata No.5 i Ålesund!

Dette sier gjestene om restauranten:

Maten var nydelig, spennende og velsmakende. Betjeningen var kunnskapsrike og vennlige, og bidro til at atmosfæren var avslappet og behagelig. Vi har spist ved Maki før og vært veldig fornøyd. Men nr 5 overgår dette. Hele måltidet var en stor opplevelse. Takk til alle både på kjøkkenet og i restauranten.

– Howard

Anbefaler deg en tur til Apotekergata No.5 i Ålesund!
Vi spiste oss gjennom TOPOGRAFI, 10 deilige retter med mange gode smaker og flott tilberedning.
Takk for nå. Kommer gjerne igjen 🙂

– Mona

Book Apotekergata no.5 her ➤

Adresse: Apotekergata 5, 6004 Ålesund 


1. Smak

Tromsø (poeng: 5,69)

*Trommeslag*

Ooog førsteplassen går nok en gang til storfavoritten Restaurant Smak i Tromsø. Gratulerer fra hele DinnerBooking-teamet!

Dette sier gjestene om restauranten:

Det var så fantastisk! Jeg finner ikke ord, jeg mistet pusten og var nesten på gråten. Blomkålsuppen og breiflabben var helt sinnsyke smaksopplevelser. Perfekt tekstur, perfekt utseende, perfekt! Alt var en opplevelse av smak og estetikk. Urte- is!!! Anbefales til alle som er litt matlei!! Løp og nyt SMAK alle som er i / skal til Tromsø. Takk for mattips til vertinne og chef, nå skal det lsges granskudd olje og urte is.

– Kristin

Ikke bare et restaurantbesøk, men en liten reise i smaker og gjennomført tankegang om kortreist mat og bruk av lokale ressurser på flere nivåer. Vi følte oss så godt ivaretatt og synes også at forståelsen av matlaging som et handtverk kom så godt fram. Det var vakkert presentert og nydelige smaker.
Stoltheten over å servere 100% kvalitet er så tydelig og så godt forankret, dette var godt på alle plan- fysisk og psykisk!

– Silja

Book Smak her ➤

Adresse: Skippergata 16B, 9008 Tromsø 


Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for juli er basert på 1775 gjesteanmeldelser.


Les og sammenlign:

You may also like...