Guide: Her får du digg pizza i Oslo

thumb image

Det kryr av steder du får gode pizzaer i hovedstaden. Alt fra barndomsfavoritten Peppes Pizza til de ordentlige gode, italienske variantene.

I denne guiden finner du noen av våre pizzafavoritter i Oslo.


Lofthus Samvirkelag Tranen

https://www.instagram.com/p/BLyeZ1bBbdD/?taken-by=lofthus_samvirkelag_tranen

I det historiske lokalet ‘Tranen’ finner du Lofthus Samvirkelag Tranen. Restauranten fokuserer på en rett: nemlig pizza, pizza- og mer pizza. Menyen er delt opp i to kategorier: rød og hvit pizza. Her streber de dog ikke mot å lage pizza som i Napoli, men satser heller på nytenking og sine egne innovative ideer. En favoritt på menyen er den hvite pizzaen med carpaccio av rein fra Røros med granateple og rødløk.

Book Lofthus Samvirkelag Tranen her ➤


Eataly Ristorante

https://www.instagram.com/p/BqDcQvPA-JO/

På denne pizzarestauranten, som ligger fint til på Aker Brygge i Oslo, kan du godt ha høye forventinger til maten. Kokkene på Eataly Ristorante er nemlig spesialister på pizza. Det italienske spisestedet kan vise til flere priser, blant annet en andreplass i verdensmesterskapet i pizza i 2018. En favoritt på menyen er ‘Pizza perfetta estate’ med krem av mascarpone og trøffelpuré, tynne skiver av squash, toppet med parmaskinke og limesaft.

Book Eataly Ristorante her ➤


Grefsenkollen

https://www.instagram.com/p/BURswfZl7gG/?taken-by=grefsenkollen

Få eller ingen andre restauranter i Oslo kan skryte av å ligge i like fine omgivelser som Grefsenkollen. Utsikten over byen og fjorden er fantastisk. Et vakkert bakteppe for matopplevelsen. På uteserveringen kan du få de deiligste pizzaer, ofte med en nordisk vri som passer til omgivelsene. En favoritt er pizzaen “Sopptur”, med salami av elg, steinsopp og blåmuggost.

Book Grefsenkollen her ➤


Villa Paradiso

https://www.instagram.com/p/BoJ7E4aAchr/?taken-by=villa.paradiso

Villa Paradiso har blitt en storfavoritt når det gjelder italiensk pizza med tynne, sprøde bunner. Hos deres tre avdelinger spredt rundt i Oslo kan du velge mellom pizzaer som for eksempel “Abbuffata” med fersk mozzarella, asparges, sopp, fontina, estragon, parmesan og parmaskinke.


Lupo

https://www.instagram.com/p/Bn3j44_AIYn/?taken-by=lupooslo

Lupo er en liten norsk-italiener på Lilleborg som åpnet i september 2017. Det har blitt sagt at Lupo serverer like god pizza som de beste italienske restauranter. Kjøkkenet bruker kun norske råvarer og tryller frem nye pizzavarianter på daglig basis. Her kan du få klassikere som Margarita og Capriccosa, men også andre mer spenstige varianter som for eksmpel “Høsttrøffel”, med sort trøffel, kantarell, squacquerone og timian.

Book Lupo her ➤


Arno Ristorante

https://www.instagram.com/p/BicNnzph3iT/?taken-by=arnoristorante

Arno Ristorante er en hjemmekoselig italiensk restaurant på Fredensborg i Oslo.  Arno er navnet på en toscansk elv, og kjøkkenet er inspirert av tradisjoner fra Toscana. Kjente og kjære retter som pasta, risotto og ikke minst pizza, tilberedes på klassisk vis, og på menyen finner du en rekke viner fra regionen. En favoritt fra menyen er pizzaen “Dante”, med tomatsaus. fersk mozzarella, toscano skinke, ruccola og parmesan.

Book Arno Ristorante her ➤


Olivia

https://www.instagram.com/p/BnYh_wjATEJ/?taken-by=oliviarestauranter

Den italienske kjeden Olivia har blitt et kjent og kjært sted for alle som elsker italiensk mat i Oslo. På menyen har de en rekke italienske retter i tillegg til pizza. Blant pizzaene finner du varianter som “Parma ai pomodori secchi”, med mozzarella, parmaskinke, chevre, soltørkede cherrytomater, ruccola, honning og pinjekjerner.


Psst! Har du lest noen av våre andre guides? 

 

You may also like...