Guide: Himmelen for den søte tann

thumb image

Disse restaurantene har en god og fyldig dessertmeny – som garantert vil tilfredsstille den søte tann…eller bare friste deg helt vilt!

Brasserie France

Brasserie France er definitivt drømmen for dessertelskere. De er kjent for sine dessertvogner som triller frem de lekreste søtsaker. Her kan gjesten spise så mye de vil! Her ser man en dessertvogn med blant annet tarte au sitron, créme brûlèe, Sarah Bernhard og trøfler med diverse fyll. Hvis en dessertvogn blir litt i overkant bys det også på fransk småbakst til kaffen eller Marinerte frukter og sorbet.

Hvor? Øvre Slottsgate 16

Book Brasserie France her ➤

Døgnvill

Døgnvill serveres noen av de beste burgerne – men dessertrettene er også fantastiske. Du kan blant annet få hjemmelaget og seig brownie servert med en kule super premium fløteis med smak av vanilje. Er du en sucker for ostekake? Den serveres hos Døgnvill med rørte bringebær. Nam!

Hvor? Oslo, Trondheim og Stavanger

Book Døgnvill Tjuvholmen her ➤

Book Døgnvill Bjørvika her ➤

Book Døgnvill Vulkan her ➤

Book Døgnvill Stavanger her ➤

Book Døgnvill Trondheim her ➤

Gamle Raadhus

På hjørnet av Nedre Slottsgate og Rådhusgata finner man Christianias første rådhus, som siden 80-årene har vært restauranten Gamle Raadhus. Her serveres det klassiske retter, som går igjen i dessertmenyen hvor man nå finner Eplfinancer som består av valnøtter, eplegele og eplesorbet. En sikker vinner etter en god og mektig hovedrett.

Hvor? Nedre Slottsgate 1, Oslo

Book Gamle Raadhus her ➤

Eataly

Eataly ligger vakkert til på Aker Brygge og maten er like god beliggenheten! Her er pizzaene i verdensklasse, men også deres desserter er mer enn fristende. Her har de en hel meny dedikert til desserter. Så her finner du italienske klassikere som Gelato e sorbetto (som også kan fåes med nutella topping!), tiramisu og et ostebord med italienske oster – som Eataly teamet selv anbefaler.

Hvor? Bryggetorget 18

Book Eataly her ➤

LES OGSÅ:

You may also like...