thumb image

Guide: Himmelen for den søte tann

Disse restaurantene har en god og fyldig dessertmeny – som garantert vil tilfredsstille den søte tann…eller bare friste deg helt vilt!

Døgnvill

Døgnvill serveres noen av de beste burgerne – men dessertrettene er også fantastiske! Du kan blant annet få hjemmelaget og saftig brownies servert med en kule super premium fløteis med smak av vanilje. Du vil også finne vegansk sjokoladepudding laget på chiafrø – den serveres med en syrlig blanding rørte bringebær. Nam! En italiensk klassiker på menyen, Affogato, som består av fløteis og espresso toppet med ladyfingerkjeks er selvfølgelig også å finne på menyen.

Hvor? Oslo, Trondheim og Stavanger

Book Døgnvill Tjuvholmen her ➤

Book Døgnvill Bjørvika her ➤

Book Døgnvill Vulkan her ➤

Book Døgnvill Stavanger her ➤

Book Døgnvill Trondheim her ➤

Gamle Raadhus

På hjørnet av Nedre Slottsgate og Rådhusgata finner man Christianias første rådhus, som siden 80-årene har vært restauranten Gamle Raadhus. Her serveres det klassiske retter, som går igjen i dessertmenyen hvor man finner retter som Créme Brûlée, og et godt og deilig utvalg av oster med søtt tilbehør.

Hvor? Nedre Slottsgate 1, Oslo

Book Gamle Raadhus her ➤

Brasserie France

Brasserie France er definitivt drømmen for dessertelskere. De er kjent for sine dessertvogner som triller frem de lekreste søtsaker. Her kan gjesten spise så mye de vil! Her ser man en dessertvogn med blant annet tarte au sitron, créme brûlèe, Sarah Bernhard og trøfler med diverse fyll.

Hvor? Øvre Slottsgate 16

Book Brasserie France her ➤

Eataly

Eataly ligger vakkert til på Aker Brygge og maten er like god beliggenheten! Her er pizzaene i verdensklasse, men også deres desserter er mer enn fristende. Her har de en hel meny dedikert til desserter. Så her finner du italienske klassikere som Gelato e sorbetto (som også kan fåes med nutella topping!), tiramisu og et ostebord med italienske oster – som Eataly teamet selv anbefaler.

Hvor? Bryggetorget 18

Book Eataly her ➤

Du liker kanskje også...