Oslo guide: 10 mandagsåpne restauranter

Det er mange spisesteder som dessverre holder lukket om mandager, men nå kan du ta det helt med ro! Vi har samlet sammen ti restauranter du bør besøke, som heldigvis holder åpent på mandager og.

Grefsenkollen

Ledig på en mandag? Ta turen opp til Grefsenkollen, unn deg en smakfull pizza eller noe godt hvetebakst, mens du nyter utsikten på toppen av Oslo.

Åpningstider mandag: 12.00-15.00 (Pizzaservering, andre gode retter og bakevarer).

Book Grefsenkollen her ➤

Eataly

Eataly på Aker Brygge sørger for å gi deg en autentisk italiensk opplevelse uansett om det er lunsj, middag eller dessert. Restaurantens spesialitet er pizza, og flere av deres retter har kapret seg pallplass i tidligere EM og VM i pizza.

Åpningstider mandag: 11.30-20.45

Book Eataly her ➤

Sumo

Sumo er et autentisk og lekent asiatisk fusion-konsept med flere restauranter i både Bergen, Oslo og Stavanger. I Oslo finner du Sumo på Solli Plass og på Storo. Her får du alt fra sushi til de diggeste bao buns. En sikker mandagsvinner til både lunsj og middag.

Åpningstider Solli Plass mandag (Solli plass) : 11.00 – 22.00

Åpningstider mandager (Storo) : 14.00 – 21.00

Book Sumo Solli Plass her ➤

Book Sumo Storo her ➤

New Delhi

New Delhi har blitt kåret til den beste indiske restauranten i Oslo, flere år på rad. Her blir det servert autentisk indisk mat, med moderne vri.

Åpningstider mandager: 15.00-22.00

Book New Delhi her ➤

Smalhans

Smalhans er hele Oslos nabolagsrestaurant. Her har fokuset vært på deleretter, naturvin og et stort utvalg av øl siden åpningen i 2012. Smalhans fikk tildelt utmerkelsen Bib Gourmand av Michelin Guide i 2016, for god og smaksrik mat til en rimelig penge.

Åpningstider mandag: 16.00 – 22.00

Book Smalhans her ➤

Bacchus Spiseri & Vinhus

Bacchus er en folkelig og jordnær nabolagsbistro, som lager ærlig og ekte mat med gode råvarer. Inspirasjon blir hentet fra det klassisk kjøkken, spesielt fra det franske og det nordiske.

Åpningstider mandager: 11.30 – 20.30

Book Bacchus her ➤

Sushibar+Wine

Sushibar+Wine åpnet sine to første restaurantene i Oslo tidligere i år, etter stor suksess i Finland. Å komme nærmere den norske og bæredyktige laksen var en av grunnene til at Oslo ble valgt som neste satsing. Restauranten er også den første karbonnøytrale sushirestauranten i både Oslo og Helsingfors.

Åpningstider mandager: 11.00 – 21.00

Book Sushibar + Wine Posthallen her ➤

Book Sushibar + Wine Valkyrie Plass her ➤

Apostrophe

Apostrophe ligger i en stille og uberørt oase av rolige gater på Grünerløkka i Oslo. Restauranten er i utgangspunktet en del av pizzakjeden Lofthus Samvirkelag, men Apostrophe kommer dog med sin egen twist med servering av cocktails og omakasemeny.

Åpningstider mandag: 16.00- 20.30 (Kun pizzaservering).

Book Apostrophe her ➤

Grisen

Grisen er så mye mer enn tatoverte bartendere, mikrobrygg på fat og gastropub, det er nemlig både en bar, kafé, restaurant og møteplass på Torshov. Her kan du blant annet få en toretters dagens-meny. Ikke noe komplisert mat – men gjennomtenkt mat lagd med sjel.

Åpningstider mandager: 15.00-20.30

Book Grisen her ➤

LES OGSÅ:

You may also like...