Her får du god pizza Norge rundt!

thumb image

Er det noe man aldri får nok av så er det en skikkelig god pizza, med hundrevis av varianter og tvister er det eneste problemet å velge hvilken pizza og så klart – hvilken restaurant! Her er et utvalg av digge pizzarestauranter rundt om i landet.

Eataly Ristorante

Det kommer ikke akkurat som et sjokk at Eataly serverer himmelsk pizza. Med flere norges, – europa og verdenstitler har restauranten virkelig vist hva de er gode for. Senest fikk de en 4.plass i pizza – VM 2019 med pizzaen «Margherita Regina d´Italia» – som er toppet med pomodoro buffalo mozzarella, basilikum og tomater fra San Marzano. Nam!

Hvor? Bryggetorget 18, Oslo

Book Eataly Ristorante her ➤

Arno Ristorante

Arno er en sjarmerende restaurant på St. Hanshaugen i Oslo. Det italienske vertskapet kom til Norge med felles drømmer og verdier – blant annet drive sitt eget italienske sted sammen. Alt er laget fra bunnen av med ferske og sunne ingredienser i fokus. Prøv for eksempel deres 4 Stagioni (første bilde) med mozzarella, sterk salami, artisjokk og sopp!

Hvor? Fredensborgveien 30B, Oslo

Book Arno Ristorante her ➤

Lofthus Samvirkelag Tranen

Her fokuseres det på tre ting: pizza, pizza og mer pizza – man får aldri nok! Her serveres det både rød og hvit pizza, og flere av pizzaene er innovative og nytenkende.

Hvor? Waldemar Thranes gate 70, Oslo

Book Lofthus Samvirkelag Tranen her ➤

Du Verden Sortland

Du verden, her er det god pizza! Glad i mye ost på pizzaen? Da kan Pizza 4 Oster anbefales – hvit saus med mozzarella, parmesan, pecorino og gorgonzola.

Hvor? Rådhusgata 26, Sortland

Book Du Verden Sortland her ➤

Esmeralda

Her finner du en rekke pizzaer på menyen, så her vil garantert hele restaurantfølget finne sin favoritt!

Book Esmeralda her ➤

Hvor? Nedre Langgate 26C, Tønsberg

Restaurant Bjørk

På Restaurant Bjørk får du også velge mellom rød og hvit saus på pizzaen og du kan tilfløye ekstra ost, kjøtt, pesto etc. om ønskelig for å lage din drømmepizza!

Hvor? Storgata 8, Bodø

Book Restaurant Bjørk her ➤

Ruccola Cafe & Restaurant

Sentrumsnær italiensk restaurant med dagens pizza!

Hvor? Vetrlidsallmenningen 7, Bergen

Book Ruccola Cafe & Restaurant her ➤

You may also like...