thumb image

Italienske fristelser på Tjuvholmen

På tuppen av Tjuvholmen, med utsikt over Oslofjorden, finner du den italienske restauranten VentiVenti.

VentiVenti åpnet i juli 2020, i samme bygg som Astrup Fearnley-museet, og er det nyeste tilskuddet på Tjuvholmen. Bare et steinkast fra Aker Brygge, står personalet klare til å ta i mot deg og dine kompanjonger med en imøtekommende italiensk vibe.

De ferskeste sjømat- og pastarettene

Her blir du tatt med på en kystnær italiensk reise som blander de beste ingrediensene fra Norge med den rike gastronomiske arven av kjøkkensjefen fra Sicilia og serveres av italienske servitører som alltid møter gjestene med et vennlig smil. Menyen er typisk italiensk og den kan blant annet friste med bruschetta, pasta, salater og diverse sjømat. Her serveres det lunsj frem til kl 15, og deretter middag hvor man blant annet kan bryne seg på en 3-retters om ønskelig – det anbefales! På menyen finner du også vegetarianske alternativer.

Behagelig og maritim atmosfære

Maten blir servert i utsøkte omgivelser med et moderne uttrykk. Interiøret har lune elementer med blå velourstoler, messingdetaljer og mørke blodplater. Dette står i god kontrast til de åpne vindusflatene som nesten flytter Tjuvholmen Skulpturpark inn i lokalet. Uteserveringen er heller ikke noe å kimse av. Her er det panoramautsikt til sjøen, skulpturparken, innseilingen til byen og Akershusfestning. Kaffen serveres kruttsterk “the italian way” , og det spilles behagelig italienske musikk fra anlegget. Stedet er som skapt for å invitere forretningsforbindelser og samarbeidspartnere til lunsj, den utkårede til en romantisk middag eller bare en venninnelunsj etter et kunstbesøk på Astrup Fearnley.

Med god mat, utsøkt service og et internasjonalt museum i verdensklasse vegg i vegg, er Venti Venti perfekt for både norske og internasjonale gjester som besøker byen.

Velkommen til et uforglemmelig restaurantbesøk!

Følg VentiVenti på sosiale medier for oppdateringer:

Instagram: VentiVentibistro

Facebook: VentiVenti

Du liker kanskje også...