Fine dining-restaurant tilfredsstiller gjestene: «Etter min mening Oslos beste restaurant»

thumb image

À L’aise var gjestenes favoritt på DinnerBooking i mai.

Alle foto: Ingar Næss

I mai kastet 1000 gjester seg over tastaturene og anmeldte deres restaurantbesøk via DinnerBooking. Helt i topp finner vi fine dining-restauranten À L’aise, som i mai trakk det lengste strået foran spisesteder som Brutus og Happolati.

Det er ikke lenge siden den elegante, fransk-inspirerte restauranten slo seg ned i Oslo, men À L’aise har fått utrolig god kritikk siden åpning i februar. Restauranten har blitt belønnet med toppkarakterer i alle de største norske avisene. Kritikerne er i overensstemmelse om at À L’aise er et av Oslos aller beste spisesteder. Nylig ble det også annonsert at À L’aise vil være å finne i den nye utgaven av prestisjetunge White Guide.

Nå er den ettertraktede restauranten gjestenes favoritt på DinnerBooking.

Overveldet

Kjøkkensjef Ulrik Jepsen er overveldet over de gode tilbakemeldingene fra både kritikere og gjester.

– Det har vært ekstremt positivt. Vi er utrolig takknemlige for at vi har fått så bra anmeldelser. Vi hadde ikke regnet med at det skulle gå så bra. Nå må vi bare leve opp til det, sier en fornøyd Jepsen.

Foto: Ingar Næss

Foto: Ingar Næss

Han forteller at han har vært på jobb siden 09.00. À L’aise serverer nemlig både lunsj og middag, begge deler av den eksklusive sorten. Uansett tidspunkt står helhetsopplevelsen i sentrum.

– Det handler om å gi folk en pause i hverdagen. Vi vil at du skal føle seg som en konge eller en dronning når du besøker oss. Allerede før du setter deg ned, skal du føle deg virkelig ivaretatt. Jeg tror folk har savnet det i Oslo, sier Jepsen og legger til at konseptet på À L’aise er tvers igjennom fransk: – Jeg vet jeg er god til å lage fransk mat, så derfor holder jeg meg til det, forklarer han.

Foto: Ingar Næss

Foto: Ingar Næss

Dette skriver gjestene:

– Man kan fort bli skuffet når man besøker en restaurant som har fått fantastiske anmeldelser. Ble vi skuffet? Nei. Dette var en opplevelse fra vi gikk inn døren, under hele måltidet, og til vi skulle gå, skriver Lars.

– Fantastisk mat, perfekt service. Kanskje den beste restaurantopplevelsen jeg har hatt i Norge! Skriver Fredrik

– Dette er etter min mening Oslos beste restaurant og blant de beste i Norden! Skriver Jan.

– Restaurantbransjens svar på Karpe Diem i Spektrum 2017!! Skriver Ingrid Lind.

Foto: Ingar Næss

Book Á L'Aise her ➤

Topp 5 i Norge i april:

  1. Á L’Aise, Oslo
  2. Happolati, Oslo
  3. Brutus, Oslo
  4. Arakataka, Oslo
  5. Døgnvill Stavanger, Stavanger

Om resultatet:

Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der man kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatene for mars er basert på over 1.300 gjesteanmeldelser.

You may also like...