Nå får du Døgnvill-burger i Trondheim

thumb image

Burger-sjappa tjuvstartet festen 10 april. 

Døgnvill er kjent for å lage noen av Oslos og Stavangers beste hamburgere. Nå har sjappa vokseverk og utvider med filial i Trondheim. Så ivrige er gjengen bak at de like så godt startet burgerfesten noen dager før den egentlige planlagte datoen – nemlig i går.

– Vi er ikke helt ferdige og venter fortsatt på gardiner og lamper. Men kjøkkenet, baren og folka er på plass, og da klarte vi bare ikke å vente. Det er en liten forsmak på hvordan det kommer til å bli, sier en entusiastisk Tarje Haakstad.

Han er daglig leder på Døgnvill og forteller at restauranten har blitt godt mottatt i Sør-Trøndelags største by.

– Det har vært smekkfullt fra dag én. Det er veldig kult!

Spennende Trondheim

Det er ikke tilfeldig at det er nettopp Trondheim som blir den neste i rekken av byer som nå får en Døgnvill-restaurant.

– Vi har fulgt Trondheim tett de siste årene. Når vi kom over et passende lokale, var det derfor naturlig å satse. Jeg synes Trondheim er en veldig spennende restaurantby, sier Haakstad.

– Hvorfor det?

– Det skjer mye gøy her. Det er mye kule barer og restauranter i Trondheim. Vi vil veldig gjerne være med på den utviklingen, sier Haakstad.

En annerledes burgeropplevelse

Døgnvills restauranter i Oslo og Stavanger har knakende gode gjesteanmeldelser på DinnerBooking. Med den nye restauranten håper Haakstad også å please burgersultne trøndere.

– Vi er veldig opptatt av kvalitet og service. Gjestene skal ha en hyggelig opplevelse hos oss. Vi tror den gode opplevelsen gjør at folk har lyst til å komme tilbake, sier han.

Døgnvill begynte driften i 2012, men siden den spe begynnelsen har det skjedd mye.

– Vi utvikler oss hele tiden, og det er viktig for oss å prøve noe nytt.  Av og til dreper vi en favoritt bare for å få plass til noe annet. Det er en konstant evolusjon, sier Haakstad.

You may also like...