Hverdagstilbud og Italiensk Aften

thumb image

Jacob & Gabriel gjør det beste ut av dagens smittesituasjon og setter fokuset på det positive med en ny årstid og høsten vi har i vente med et smakfullt hverdagstilbud og Italiensk Aften!

Hverdagstilbud

Jacob & Gabriel heier på hverdagen, og gleder seg til høsten og hverdagsrutiner. Med et ønske om å feire skolestart og hverdagen kjører restauranten på med et skikkelig godt tilbud hver onsdag i august og september: 200 kr avslag på alle dagens satte menyer. Dette betyr 3-retter for 295 kr, 5-retter for 495 kr og 7-retter for 695 kr.

Italia på menyen

Av hensyn til smittevern arrangeres ikke matfestivalen MerSmak i sin vante form. Jacob & Gabriel ønsker likevel å arrangere en helg med fokus på matglede – og inviterer derfor på smaker fra Italia. Siste helgen i august (fredag 29. og lørdag 30.august) inviteres det til italiensk helg på restauranten. God drikke og god mat inspirert fra det italienske kjøkken står på menyen. Det italienske kjøkken byr på mer enn bare pasta og pizza, det er mye historie, tradisjon og lidenskap som Jacob & Gabriel ønsker å formidle sammen med godt drikke og god stemning. Det serveres 4-retter denne kvelden for 595 kr.

Kvelden er delt opp i to bordsettinger, med første bordsetting mellom 17-18 og siste klokken 20:30. Bordet er reservert i 2,5 time.

Book Jacob & Gabriel her ➤

//Smittevern!

Det oppfordres å booke bord, holde avstand til andre gjester og ansatte. Vask hender, benytt håndsprit og hold deg hjemme om man er ilagt karantene eller ikke føler seg frisk!

You may also like...