Topp 10 i 2018: Disse restaurantene fikk de beste anmeldelsene

thumb image

I 2018 anmeldte over 17,000 gjester sine restaurantbesøk på DinnerBooking. Disse ti restaurantene var gjestene aller mest fornøyde med i året som gikk.


Topp 10:

 1. Restaurant Smak  (Tromsø)

Førsteplassen på lista kommer ikke som noen stor overraskelse. Gjennom hele 2018 har Restaurant Smak i Tromsø fått strålende tilbakemeldinger, og gjestene skryter spisestedet opp i skyene. Restauranten tronet også på toppen av topp 10-lista i 2017, så dette er en storfavoritt blant gjestene.

Book Restaurant Smak her ➤


2. À L’aise (Oslo)

Andreplassen går til den anerkjente og klassiske ‘fine dining’-favoritten À L’aise. Siden åpning for snart to år siden har restauranten høstet knallsterke anmeldelser fra både gjester og anmeldere. Senest nå i januar fikk restauranten ekstremt gode anmeldelser av både Aftenposten og Dagens Næringsliv, som undres hvorfor À L’aise ikke har en Michelin-stjerne  ennå.

Book À L’aise her ➤


3. Bokbacka (Oslo)

Tredjeplassen går til den nordiske favoritten Bokbacka på Frogner. Siden åpning i 2015 har det haglet med gode anmeldelser, og kritikerne enes om at Bokbacka er en av hovedstadens utvilsomt beste restauranter.

Book Bokbacka her ➤


4. Restaurant SÖL (Stavanger)

Fjerdeplassen går til nykommeren Restaurant SÖL i Stavanger. SÖL åpnet for omtrent et år siden, og har helt siden åpning høstet gode anmeldelser både fra gjestene og kritikerne.

Book Restaurant SÖL her ➤


5. Værtshuset Bærums Verk (Bærums Verk)

Tradisjonsrike Værtshuset Bærums Verk stikker av gårde med femteplassen på lista. Hos Norges eldste spisested kan du nyte norsk tradisjonsmat av høy kvalitet.

Book Værtshuset Bærums Verk her ➤


6. Fokus Restaurant (Sandvika)

Fokus Restaurant i Sandvika ligger på sjetteplass. Den intime kvalitetsrestauranten har flere ganger vært på topp 5-lista i løpet av 2018, og det er tydelig at gjestene er storfornøyde med besøket sitt hos Fokus.

Book Fokus Restaurant her ➤


7. Restaurant Nyt (Bodø)

https://www.instagram.com/p/BqAg2_WnWpv/

På syvendeplass ligger Restaurant Nyt. Bodø-restauranten ønsker å tilby måltidopplevelser inspirert av nordnorsk natur og kultur, og lokale råvarer får selvsagt regjere på kjøkkenet.

Book Restaurant Nyt her ➤


8. Lofthus Samvirkelag Tranen (Oslo)

På åttendeplass ligger Lofthus Samvirkelag Tranen. Restauranten fokuserer på en rett: nemlig pizza, pizza- og mer pizza. Spisestedet er en storfavoritt blant mange i hovedstaden.

Book Lofthus Samvirkelag Tranen her ➤


9. Arno Ristorante (Oslo)

Niendeplassen går til Arno Ristorante. Den hjemmekoselige restauranten på Fredensborg serverer italiensk mat av høy klasse.

Book Arno Ristorante her ➤


10. Troll (Trondheim)

Sist ut på topp 10-lista er spisestedet Troll i Trondheim. Den unike restauranten byr sine gjester på tradisjonsrike matopplevelser som forundrer, og har vært blant de best anmeldte restaurantene flere måneder i året som gikk.

Book Troll her ➤


LES OGSÅ:

Du liker kanskje også...