Topp 10 i 2018: Disse restaurantene fikk de beste anmeldelsene

thumb image

I 2018 anmeldte over 17,000 gjester sine restaurantbesøk på DinnerBooking. Disse ti restaurantene var gjestene aller mest fornøyde med i året som gikk.


Topp 10:

 1. Restaurant Smak  (Tromsø)

https://www.instagram.com/p/BmoKk4_gxHB/

Førsteplassen på lista kommer ikke som noen stor overraskelse. Gjennom hele 2018 har Restaurant Smak i Tromsø fått strålende tilbakemeldinger, og gjestene skryter spisestedet opp i skyene. Restauranten tronet også på toppen av topp 10-lista i 2017, så dette er en storfavoritt blant gjestene.

Book Restaurant Smak her ➤


2. À L’aise (Oslo)

https://www.instagram.com/p/Bqr4OVKAv41/

Andreplassen går til den anerkjente og klassiske ‘fine dining’-favoritten À L’aise. Siden åpning for snart to år siden har restauranten høstet knallsterke anmeldelser fra både gjester og anmeldere. Senest nå i januar fikk restauranten ekstremt gode anmeldelser av både Aftenposten og Dagens Næringsliv, som undres hvorfor À L’aise ikke har en Michelin-stjerne  ennå.

Book À L’aise her ➤


3. Bokbacka (Oslo)

https://www.instagram.com/p/Bjzo5KBhojm/

Tredjeplassen går til den nordiske favoritten Bokbacka på Frogner. Siden åpning i 2015 har det haglet med gode anmeldelser, og kritikerne enes om at Bokbacka er en av hovedstadens utvilsomt beste restauranter.

Book Bokbacka her ➤


4. Restaurant SÖL (Stavanger)

https://www.instagram.com/p/BhOeVpzAofA/

Fjerdeplassen går til nykommeren Restaurant SÖL i Stavanger. SÖL åpnet for omtrent et år siden, og har helt siden åpning høstet gode anmeldelser både fra gjestene og kritikerne.

Book Restaurant SÖL her ➤


5. Værtshuset Bærums Verk (Bærums Verk)

https://www.instagram.com/p/Bn5tHjGAe34/

Tradisjonsrike Værtshuset Bærums Verk stikker av gårde med femteplassen på lista. Hos Norges eldste spisested kan du nyte norsk tradisjonsmat av høy kvalitet.

Book Værtshuset Bærums Verk her ➤


6. Fokus Restaurant (Sandvika)

https://www.instagram.com/p/BaXNE_dlGu0/

Fokus Restaurant i Sandvika ligger på sjetteplass. Den intime kvalitetsrestauranten har flere ganger vært på topp 5-lista i løpet av 2018, og det er tydelig at gjestene er storfornøyde med besøket sitt hos Fokus.

Book Fokus Restaurant her ➤


7. Restaurant Nyt (Bodø)

https://www.instagram.com/p/BqAg2_WnWpv/

På syvendeplass ligger Restaurant Nyt. Bodø-restauranten ønsker å tilby måltidopplevelser inspirert av nordnorsk natur og kultur, og lokale råvarer får selvsagt regjere på kjøkkenet.

Book Restaurant Nyt her ➤


8. Lofthus Samvirkelag Tranen (Oslo)

https://www.instagram.com/p/BWiYtVGgbFo/

På åttendeplass ligger Lofthus Samvirkelag Tranen. Restauranten fokuserer på en rett: nemlig pizza, pizza- og mer pizza. Spisestedet er en storfavoritt blant mange i hovedstaden.

Book Lofthus Samvirkelag Tranen her ➤


9. Arno Ristorante (Oslo)

https://www.instagram.com/p/Bk-llC1ASqi/

Niendeplassen går til Arno Ristorante. Den hjemmekoselige restauranten på Fredensborg serverer italiensk mat av høy klasse.

Book Arno Ristorante her ➤


10. Troll (Trondheim)

https://www.instagram.com/p/BVh2FXrgZML/

Sist ut på topp 10-lista er spisestedet Troll i Trondheim. Den unike restauranten byr sine gjester på tradisjonsrike matopplevelser som forundrer, og har vært blant de best anmeldte restaurantene flere måneder i året som gikk.

Book Troll her ➤


LES OGSÅ:

You may also like...