Det populære bryggeriet Molo Brew er en favoritt blant gjestene

thumb image

Den perfekte kombinasjonen av noe kaldt i glasset, burger og pommes frites får gjestene til å komme fra nært og fjernt for å besøke det populære bryggeriet Molo Brew i Ålesund.

Ser du etter et sted som har egenbrygget øl, digg mat på menyen og god stemning? Molo Brew er en hipp bryggeripub på Stornespiren i Ålesund sentrum, som garantert vil innfri dine ønsker.

Molo Brew krediteres med hele 5,6 ut av 6 stjerner fra gjestene i juni. Dette skyldes spesielt bryggeriets fantastiske omgivelser, entusiastiske personale og det unike bryggeriet.

Her er stemning uformell, og mens du venter på en nystekt burger kan du nyte et glass nybrygget øl over et par runder shuffleboarding.

Ålesunds første brygg-pub

Tollbua på Stornekaia ble omgjort til mikrobryggeriet og utestedet Molo Brew i 2017.

«Vi legger mye i det og håper å få til noe positivt når vi starter Ålesunds første brygg-pub», uttalte Ante Ante Giskeødegård, styreleder hos Molo Brew, den gang til Sunnmørsposten.

Og om bryggeriet har fått til noe positivt for den sunnmørske byen kan man trygt si.

Inne på mikrobryggeriet er det 25 tappelinjer, hvor man kan velge mellom faste klassikere og en rekke eksperimentelle øltype. All øl som er produsert hos Molo Brew er designet og utviklet av deres egne bryggere.

Digge og nyskapende burgere i fokus

På matmenyen er det digge burgere som står i fokus. Du finner både klassiske varianter, som ‘Classic Fantastic’ med 100 prosent storfekjøtt, cheddar, syltet rødløk, salat, tomat og burgerdressing.

Av andre spennende varianter finner du for eksempel ‘Fish Outta Water’ med klippfisk, tapenade, løkkompott, tomat og remulade. Det finnes også vegetar- og barneburger.

Burgere + egenprodusert øl = god stemning

«Ålesunds beste burgere, og med et brett utvalg av egenprodusert øl og mye annet godt å drikke blir stemningen god. Shuffleboard er et stoooort pluss!», sier gjest Per Øyvind.

Topp 10 restauranter juni:

  1. Umami (Harstad)
  2. Izakaya (Oslo)
  3. Restaurant SÖL (Stavanger)
  4. À L’aise (Oslo)
  5. Molo Brew (Ålesund)
  6. Bro (Ålesund)
  7. Marlenes Bistro (Kongsberg)
  8. Sumo Vestkanten (Bergen)
  9. K2 (Stavanger)
  10. Arno Ristorante (Oslo)

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller et bord gjennom DinnerBooking, får vedkommende etterfølgende mulighet til å bedømme besøket sitt ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Resultatet for juni 2021 er basert på 4033 gjesteanmeldelser.

LES OGSÅ:

På Full Steam får du det beste fra Nord-Norges kyst

Mer Sumo til folket: Restaurantkjeden har åpnet dørene i Bjørvika

De 5 mest populære spisestedene i Oslo akkurat nå

You may also like...