Topp 10: – Nabolagsrestaurant i toppklasse

thumb image

Årets første måned er forbi. Her er noen av restaurantene som har imponert gjestene litt ekstra denne måneden som har vært.

Silk Road

Silk Road er Oslo sitt svar på fine dining gatemat-konsept. Restauranten tar deg med på en gastronomisk reise og en uformell fine-dining opplevelse, med inspirasjon fra hele verden. Her kan du utfordre og utdype deg selv i alle mulige smaker. Menyen er i tillegg 100% plantebasert, økologisk og kortreist. I tillegg doneres penger fra hver krone som tjenes inn. Så her spiser man med god samvittighet.

Gjestene sier dette om Silk Road:

Silk Road klarer å transformere hverdagslige grønnsaker til superstjerner og divaer. Utrolig balanserte og kreative smaker som imponerte oss rett etter rett. Et sted vi definitivt kommer til å besøke igjen. – Ragnhild

Dette var strålende. Spennende konsept, veldig godt mat og veldig hyggelig. – Jan

Hvor? Munkedamsveien 100

Kolonihagen Frogner

I hjertet av Frogner, skjult i en bakgård, finner man Kolonihagen! Her serveres retter som er basert på økologiske ingredienser fra lokale produsenter. Her er rettene sesongbaserte etter hvilke råvarer som er best til sesongen – derfor får du alltid retter laget med de beste ingrediensene.

Gjestene sier dette om Kolonihagen Frogner:

Fantastisk mat og service! Anbefales på det sterkeste. – Ingvild

Super mat, super service, koselig lokale og god stemning! Nabolagsrestaurant i toppklasse – Lars

Hvor? Frognerveien 33

Sumo Vestre Torggate

Sumo serverer både sushi og andre asiatiske retter som pad thai, sticky ribs og bao buns – de to sistnevnte ser man på bildene nedenfor. Lokalisert i hjerte av Bergen er Sumo på Vestre Torggate blitt en av Bergens mest populære sushi- og asiatiske restauranter. I likhet med de andre Sumo restaurantene i landet er det fokus på kvalitet hele veien, fra servicen til selve maten.

Gjestene sier dette om Sumo Vestre Torggate:

Veldig god service. Alle kelnerne var hyggelige og oppmerksomme, og vi ble veldig godt ivaretatt og fulgt opp. -Ragnhild

Fantastisk mat, og perfekt service! – Monica

Hvor? Vestre Torggate 3

Døgnvill Stavanger

Konseptet til Døgnvill er burgerbar med klassisk restaurantsetting med hovmester og servitør. Siden de startet opp på Vulkan i Oslo kort tid tilbake i 2012 har de bare vokst større og større. Visjonen til restauranten er å være et sosialt avbrekk i hverdagen. Her anbefales selvfølgelig en av deres burgere, om det er kjøtt, fisk, kylling eller vegetar, til hovedrett. Til dessert, eller bare som tilbehør til maten, anbefales vår milkshake.

Gjestene sier dette om Døgnvill Stavanger:

Veldig gode burgere. De har skjønt dette med å bruke grovkvernet kjøtt, og ikke steke det for mye. Helt nydelig konsistens, og passelig krydret. Sammensetningen av råvarer vitner om høy matkompetanse, og er av god kvalitet. – Vegard

God service og god mat. Beste burgeren i byn. – Helge

Hvor? Skagen 13

Topp 10 januar:

1. Restaurant SÖL (Stavanger)

2. Robust Bistro (Trondheim)

3. À L’aise (Oslo)

4. Silk Road (Oslo)

5. Kolonihagen Frogner (Oslo)

6. Restaurant Slippen (Fredrikstad)

7. Sumo Vestre Torggate (Bergen)

8. Lofthus Samvirkelag Tranen (Oslo)

9. Døgnvill Stavanger (Stavanger)

10. Restaurant Bjørk (Bodø)

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for januar er basert på 2476 gjesteanmeldelser.

You may also like...