Feir nyttårsaften med italienske spesialiteter og bobler i glasset

thumb image

Unngå stress og jag på årets siste dag. Basso Social har gjort klart en velsmakende nyttårsmeny og inviterer til en uforglemmelig festmiddag!

Snart er vi der, dere! 2022. Og det må selvfølgelig feires. Si farvel til 2021 med en spennende, italiensk-inspirert nyttårsmeny på et av byens hippeste spisesteder.

En italiensk smaksreise med retter laget fra bunnen av

Den danske casual dining-kjeden Basso åpnet dørene til sin første restaurant i Oslo før sommeren. Restauranten har på kort tid blitt tatt godt inn i varmen av det norske folk, og nevnes også i Restaurantguiden sin liste over byens hotteste restauranter akkurat nå.

Her endres menyen etter sesong, men bærer alltid sterk preg av det italienske kjøkken. Menyen får også en nordisk tvist, da kokkene bruker nordens lekreste råvarene når de lar seg inspirere av den italienske matkulturen. Kvaliteten er alltid en høy prioritet, og derfor kan du også forvente at maten, og ikke minst den gode pastaen er hjemmelaget.

Nyttår på Basso: En festmiddag med 16 serveringer

Foto: Basso Social

Basso Social holder til i lekre lokaler i Oslo Sentrum, like bak Oslo Domkirke. Den mørke innredningen og lune belysningen legger opp til en stemningsfull atmosfære.

Foto: Basso Social

På nyttårsaften vil du bli tatt med på en lengre smaksreise gjennom det italienske kjøkken, med hele 16 serveringer, som består av både snacks, forretter, mellomretter, hovedrett, dessert og pluss en liten «midnight snack». Her snakker vi italienske spesialiteter som bresaola-skinke, kremet risotto, tunfiskcarpaccio og casarecce pasta. I tillegg byr menyen på kalvetartar, indrefilet og en deilig prosecco sorbet.

Se hele menyen her.

Pris: 998,- kr

Hvor: Storgata 10


LES OGSÅ:

Ny anmelderrost restaurant på Røa serverer japansk omakase i toppklasse

Kom i julestemning hos Værtshuset Bærums Verk

Guide: Her får du Oslos beste biff

You may also like...