Gjenåpning av Berserk by Bokbacka

thumb image

Endelig! Berserk by Bokbacka åpner dørene igjen til forventingsfulle gjester.

Siden starten av november har Berserk holdt stengt grunnet full skjenkestopp i Oslo – men i dag er restauranten klare til å ta imot gjester igjen. I første omgang vil restauranten holde åpent fredager og lørdager fra kl 17.00.

Kreativ galskap

Berserk er en matbar i “omakase-stil”, hvor kjøkkenet står for utvalget og presentasjonen. Her inviteres du inn til galskapens verden, og lar all tillit hvile på kokkene. Det nordiske spisestedet er en klar kanditat til Michelinstjerne, og er omtalt som en komfortabel restaurant i Michelinguiden.

I august i fjor ble Bokbacka omgjort til Berserk by Bokbacka. Lenge hadde restauranten kvernet rundt ideen om å se bort fra restriksjonene til den tradisjonelle nordiske matbaren. Konseptet tar fortsatt utgangspunkt i Simon Weinberg sitt ønske om å forene naturlige råvarer og nyskapende teknikk, men blir en videreutvikling av det som ble skapt for fem år siden. For å kunne uttrykke restaurantens visjon med ord, er det nye konseptet blitt kalt Berserk by Bokbacka. Det nye navnet er med til å beskrive det restaurantens ønske: Å fri den kreative galskapen som bor i Bokbacka sine talentfulle kokker, og derfor la dem gå Berserk. Berserk by Bokbacka er en visuell og gastronomisk opplevelse av de sjeldne.

Gåtefull meny

Rettene bærer fremdeles et klart preg av den nordiske estetikken, med overraskende og nyskapende tvister. Menyen er i utgangspunktet kun en oppramsing av råvarene som blir brukt i hver rett, som gjør det til en spennende opplevelse å se enkle og kjente ingredienser bli tilbredt til en velsmakende rett. De økologiske ingrediensene er nøye utvalgt og tar utgangspunktet i sesongens beste råvarer. Menyen forandrer seg ofte, og det gjør det alltid til en spennende opplevelse å besøke den intime restauranten. Ved å senke skuldrene og la kjøkkenet ta regien vil man ikke gå skuffet hjem. Kokkene og sommelieren presenterer hver rett med stor og smittende entusiasme.

Book Berserk by Bokbacka her ➤

LES OGSÅ:

Fysen på en comfort-burger?

Topp 10 januar: – I en liga for seg selv

Fire gode lunsjsteder i Oslo

You may also like...