Hele Oslos nabolagsrestaurant: Smalhans

thumb image

St.Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant Smalhans fokuserer på deleretter og gode drikkevarer – noe de har gjort siden oppstarten i 2012. Spisestedet er en perfekt møteplass for de fleste aldersgrupper og anledninger.

Under årets utgave av Guide Michelin tidligere i år fikk Smalhans nok en gang utmerkelsen Bib-Gourmand, som går til de restaurantene som serverer god og kvalitetsrik mat til en rimelig penge. «A sweet neighbourhood café with friendly staff and an urban feel», skriver Michelinguiden. En beskrivelse som passer restauranten godt da det er akkurat det Smalhans har som mål å være: en nabolagsrestaurant med en velkommelig atmosfære.

Tre ulike konsepter

I dag drives kjøkkenet av Petter Rolund Antonsen og salen av Geir Kristian Næss. Restauranten byr på tre ulike konsepter i løpet av dagen og du er garantert et godt måltid uansett når du vil svippe innom restauranten. Fra kl 12.00-16.00 er det lunsjtid, og kjøkkenet disker i løpet av de fire timene opp kreative retter, spennende supper og velproposjonerte burgere. Etter klokken 16.00 og frem til kl 18.00 forvandles menyen. Nå har kokkene middag på hjernen, og hver dag bys det på «Husmann» – som er en enkel rett som oftest deles på bordet. Fra kl 18.00 og utover står den komplette restaurantopplevelsen på plakaten: kveldskonsept som består av en set-meny på 7 retter. Her kan du forvente mer fart, og det legges opp til en skikkelig helaften med fantastiske kombinasjoner av retter.

Ser verdien i det andre ser på som verdiløst

Smalhans betyr «knapp levemåte» og var inspirasjonen til hvordan Smalhans ble til. Fokuset er å finne leverandører som leverer kvalitetsvarer til en riktig pris, utnytte råvarene til det fulle og rett og slett se verdien i noe som andre ser på som verdiløst. Kokkene her er ikke redde for å finne frem til nye måter å bruke naturens vakre produkter på.

Book Smalhans her ➤

NB! Akkurat nå har vi en Facebook konkurranse kjørende hvor DU kan vinne en middag for to på Smalhans – se mer HER. (Konkurransen avsluttes 5.oktober).

You may also like...